Τέλος ο Γρηγοράκης από την ανδρική ομάδα του Αρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Γρηγοράκης από την ανδρική ομάδα του Αρη Νίκαιας


Στις 28 Μαϊου αποφασίσθηκε η ανανέωση συνεργασίας του Αρη Νικαίας με τον προπονητή Γιάννη Γρηγοράκη, για την ανδρική ομάδα του συλλόγου, αλλά, στις 15 Ιουνίου χώρισαν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Αρης Νικαίας αναζητά ήδη άλλον προπονητή και όπως μαθαίνουμε, σε 2-3 ημέρες θα έχει ολοκληρώσει τις σχετικές προσπάθειες του.

Τι άλλαξε μέσα σε 17-18 ημέρες με τον Γρηγοράκη ;

Ας δούμε την ανακοίνωση του συλλόγου :

'' Ο Άρης Νίκαιας, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη  Γρηγοράκη, κατόπιν μη σύγκλισης απόψεων στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον προπονητή για την πολυεπίπεδη προσφορά  του στο σωματείο τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής γενικά για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν με έναν νέο, επίσης σημαντικό, κύκλο συνεργασίας ''.

Και η τοποθέτηση του προπονητή :

'' Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για όσα μου προσέφερε από το 2011 σαν αθλητής και σαν προπονητής μετέπειτα και ιδιαίτερα τον Τάκη Μελετάκο για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν να εξελιχθώ και να κάνω τα βήματα μου στην προπονητική  όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης τους εφόρους των τμημάτων που συνεργάστηκα και φυσικά τους αθλητές που είχα υπό την καθοδήγηση μου. 

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο σύλλογος τον οποίο μετά από τόσα χρόνια τον αισθάνομαι δεύτερο σπίτι μου  να έχει πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Εις το επανιδείν ''.

Δεν αποκλείεται ο Γρηγοράκης να μείνει στην Ακαδημία του Αρη Νίκαιας.

Αλλωστε, φαίνεται ότι η επόμενη δουλειά του δε θα είναι σε τόπο μακρινό από την αγαπημένη του Νίκαια, το αντίθετο μάλιστα....

No comments