Κρητικός: «Τιμή αλλά και πρόκληση να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ και ιδίως μπροστά στον κόσμο της» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρητικός: «Τιμή αλλά και πρόκληση να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ και ιδίως μπροστά στον κόσμο της»


Ο Νίκος Κρητικός είναι πλέον μέλος των Πρωταθλητών Ελλάδας στο χάντμπολ. Κι αμέσως μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, μίλησε αποκλειστικά στο aek.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Νίκο, πρώτα απ’ όλα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ…

«Καλώς σας βρήκα!».

-Έχεις βιώσει κι εσύ ως αθλητής του χάντμπολ, τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ ως αντίπαλο. Πριν από λίγες μέρες, ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, με τον οποίο έχεις υπάρξει συμπαίκτης και θα είσαι ξανά τώρα στην ΑΕΚ, μας είχε πει μέσα σε όλα ότι… «σίγουρα, είναι καλύτερα, αυτόν τον παθιασμένο κόσμο να τον έχεις υπέρ σου». Εσύ, πώς το σκέφτεσαι;

«Πρώτα απ’ όλα είναι τιμή αλλά και πρόκληση να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ. Ιδίως μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ! Ναι, τον έχω βιώσει κι εγώ ως αντίπαλος. Μπορώ να πω ότι είναι η δυσκολότερη έδρα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Και σίγουρα, όπως είπε και ο Βύρωνας, είναι πολύ καλύτερα να τον έχεις μαζί σου, παρά απέναντί σου».

-Ποια άλλα κίνητρα σε οδήγησαν στην απόφαση να φορέσεις τα κιτρινόμαυρα;

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι στόχοι είναι αυτονόητοι στην ΑΕΚ. Το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρώπη. Έχει αποδείξει η ΑΕΚ ότι έχει τη δυναμική για να το πετύχει αυτό».

-Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, με τους οποίους μίλησες και συνέβαλλαν στο να έρθεις στην ΑΕΚ;

«Έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου, κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ από το υπάρχον ρόστερ, με τους οποίους έχω υπάρξει συμπαίκτης και σε άλλες ομάδες, αλλά και στην Εθνική. Είναι φίλοι μου, ξέρω ότι θα μου έλεγαν κάτι που θα είναι το καλύτερο για μένα. Γιατί, κακά τα ψέματα, ένας βασικός λόγος για να κάνει μια επιλογή ένας αθλητής, είναι και το κλίμα που επικρατεί σε μία ομάδα. Και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου, που έτρεξε το όλο θέμα, και βέβαια τη διοίκηση της ΑΕΚ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

No comments