Μαρτίνοβιτς: «Ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαρτίνοβιτς: «Ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ»Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στο Χάντμπολ Ανδρών, Πάτρικ Μαρτίνοβιτς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο aek.gr. Αναλυτικά:


-Πάτρικ, αρχικά πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;


«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που ενδιαφέρθηκε για εμένα και εν συνεχεία προχώρησε τη μεταγραφή μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ».


-Στην ΑΕΚ υπάρχει το… κροατικό στοιχείο. Είναι κάτι που θα βοηθήσει στην προσαρμογή σου πιστεύεις;


«Το να υπάρχει κάποιος Κροάτης στην ομάδα, αναμφίβολα θα είναι κάτι σημαντικό για εμένα και θα με βοηθήσει στο να με βάλει στους ρυθμούς και τις τακτικές της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχω γενικότερα καλή επικοινωνία στον αγωνιστικό χώρο και θα τα πηγαίνω πολύ καλά με τους νέους μου συμπαίκτες».


-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;


«Οι στόχοι μου είναι αυτοί του συλλόγου, δηλαδή να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Και να δείξουμε πολύ καλή εικόνα στην Ευρώπη».


-Θα ήθελες να στείλεις ένα πρώτο μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ;


«Ναι! Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί μας, να μας στηρίξουν σε όλα τα παιχνίδια φέτος και να… φωνάζουν για εμάς! Κι εμείς θα τους το ανταποδώσουμε με νίκες στο τερέν».

No comments