Προπόνηση με υψηλές παρουσίες στη ΧΑΝΘ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπόνηση με υψηλές παρουσίες στη ΧΑΝΘ !



Η παιδική ομάδα της ΧΑΝΘ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του 41ου πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 27-30 Ιουνίου αλλά η προπόνηση της Παρασκευής ήταν κάπως...διαφορετική. 

Οι νεαροί παίκτες της ΧΑΝΘ είδαν με έκπληξη τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργο Παπαβασίλη αλλά και τον Πάνο Ανδρεαδάκη, αθλητή της Ανδρικης ομάδας να μπαίνουν στον κύκλο με ρούχα προπόνησης για να συμμετέχουν ενεργά. 

Ως εδώ ίσως να μην υπάρχει το κάτι "διαφορετικό" αφού  ο πρώτος είναι γιός του προπονητή τους και ο δεύτερος, γιός του επικεφαλή του χάντμπολ της ΧΑΝΘ, Μ. Ανδρεαδάκη, ενώ αμφότεροι είναι  γέννημα θρέμμα αθλητές της ΧΑΝΘ. 

Σχεδόν αμέσως μπήκε για να "προπονηθεί" και ο διεθνής εξτρέμ Γρηγόρης Ιωάννου που ίσως και αυτό να μην αποτέλεσε έκπληξη αφού ο αδελφός του Γιώργος είναι στέλεχος της παιδικής ομάδας της ΧΑΝΘ. 

Οταν όμως μπήκε και ο Πέτρος Μπουκοβίνας επικράτησε μια επιβλητική σιωπή .... Ο διεθνής πορτιέρο της Εθνικής μας προπονήθηκε με τους μικρούς της ΧΑΝΘ, τους μοίρασε  εμφανίσεις του από τις ομάδες του στο εξωτερικό και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζι τους . Οι πιο ευτυχισμένοι ήταν μάλλον οι τερματοφύλακες  Σοφοκλής Κωνσταντινίδης και Γιάννης Ευαγγέλου που πήραν και....έξτρα οδηγίες από τον πορτιέρο της Εθνικής. Μπουκοβίνας και Ιωάννου υπήρξαν συμπαίκτες στο ξεκίνημά τους στο άθλημα στην Καλαμαριά ενώ ο Πέτρος έκανε μια μεστή διετία στη ΧΑΝΘ (2011-2013), όπου και συστήθηκε στην Α1.

No comments