Καρέ ελπιδοφόρων μεταγραφών για τον ανανεωμένο Λεωνίδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρέ ελπιδοφόρων μεταγραφών για τον ανανεωμένο Λεωνίδα !

 


Τέσσερις μεταγραφές έχει ήδη πραγματοποιήσει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, με σύνεση και πλάνο φιλόδοξο ( και ) για  τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ ας σημειωθεί ότι είναι από τους συλλόγους που φροντίζουν την εικόνα τους :

Στον Λεωνίδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός Γιώργος Καλαμπόκης που μεταγράφηκε από τον Αρη Νικαίας, όπου είχε εξαιρετική παρουσία.

Καλαμπόκης : "Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και που θα συνεργαστώ με τον coach Σκοδριανό. Ευελπιστώ μέσα από την σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας".


Ο 20χρονος περιφερειακός Ερρίκος Σάλα, εντάσσεται στο πλάνο ανανέωσης στον Λεωνίδα όπου μετακινήθηκε από τον Πανελλήνιο. Θα βρεί στους Αγίους Αναργύρους τον Καλαμπόκη με τον οποίο διέπρεπε στα ηλικιακά πρωταθλήματα με τον Αρη Ν. 

Σάλα :  '' Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Είναι μια πρόκληση για μένα, με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε πράγματα στο γήπεδο. Τα λέμε σύντομα ''.


 Από τον Πανελλήνιο πήγε στον Λεωνίδα και ο δεξιός εξτρέμ-ίντερ Ντένις Αναστασίου, που επίσης ήταν συμπαίκτης με Σάλα-Καλαμπόκη στον Αρη Νικαίας, ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Α1 με τα Βριλήσσια και τον Ιανουάριο πήγε στον Πανελλήνιο γιορτάζοντας άνοδο για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Αναστασίου : "Νιώθω ικανοποίηση που θα δουλέψω με τον coach Σκοδριανό. Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά θα φέρει αποτελέσματα. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε."


Ο Κώστας Ζακυνθινός, γκολκίπερ 22 ετών και ύψους 1.98 μ. άφησε τον Ιωνικό Ν.Φ. για τον Λεωνίδα.

Ζακυνθινός : "Ο χρόνος και η δουλειά καλύτερος σύμμαχος στο καινούργιο αυτό ξεκίνημα".



No comments