Ετοιμος να γίνει ( πάλι ) Δούκας ο Μυλωνάς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμος να γίνει ( πάλι ) Δούκας ο Μυλωνάς !

 


Κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση, που φανερώνει και τον δείκτη των φιλοδοξιών του για την επόμενη σεζόν δίχως ωστόσο να αποστασιοποιείται από την ελληνοκεντρική φιλοσοφία και λογική του, είναι ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος Δούκας, που σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com συζητά με τον διεθνή περιφερειακό Χριστόδουλο Μυλωνά !

Επειτα από μία σεζόν στη Γερμανία, με την Δρέσδη,  ο Μυλωνάς φαίνεται ότι επιστρέφει στην Ελλάδα, για τον Δούκα όπου έχει άλλωστε αγωνισθεί ξανά στο παρελθόν ( σχετική η φωτο ) και το περιβάλλον του είναι απολύτως οικείο.

Για τον Μυλωνά, η επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα συνδέεται άμεσα με την έγνοια του και για την Εθνική μας ομάδα, καθώς θέλει να είναι ενεργό μέλος της σε όλες τις στιγμές της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με στόχο φυσικά να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του στους αγώνες.

Ο Δούκας κινείται με σύνεση και προσοχή προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή και πλέον τα νεότερα αναμένονται από την Δρέσδη, ώστε να είναι γόνιμο το έδαφος προκειμένου να πάρει τυπικό χαρακτήρα η ουσιαστική επιθυμία συλλόγου και παίκτη.

No comments