Γραμματικός : '' Περιμένουμε με αισιοδοξία τον ημιτελικό ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός : '' Περιμένουμε με αισιοδοξία τον ημιτελικό ! ''

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός και ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας Πέτρος Κανδύλας, δήλωσαν για τη συμμετοχή των ''ερυθρόλευκων'' στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος :

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ  : «Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στην πρόκριση της εθνικής μας ομάδας. Θα ήθελα να δώσω και δημόσια συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες και φυσικά στην ομοσπονδία, που μετά από αρκετά χρόνια πέτυχαν μια πάρα πολύ σημαντική πρόκριση που μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά και όλοι από την κερκίδα να πανηγυρίζουμε. Και πάλι συγχαρητήρια.

Τώρα για τον ημιτελικό, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλες οι ομάδες έχουν 25% πιθανότητες να κατακτήσουν το κύπελλο. Αναμένουμε τον αυριανό αγώνα με αισιοδοξία.»

ΚΑΝΔΥΛΑΣ  : « Για εμάς τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας, ήταν τεράστια χαρά να πάρουμε αυτή την πρόκριση μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών. Θεωρώ ότι αυτή η πρόκριση είναι η αρχή για να ανεβάσουμε το άθλημα ακόμα πιο ψηλά.

Για τους δυο ημιτελικούς τώρα, θεωρώ ότι η κλήρωση έτυχε έτσι ώστε να βγάλει δυο ισοδύναμα παιχνίδια. Η αντίπαλος μας η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί φέτος σε καίριες θέσεις , η άμυνα της σε αντίθεση με πέρσι είναι πάρα πολύ δυνατή. Όσο αφορά εμάς τώρα, όλη την προηγούμενη περίοδο προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, έχουμε προσθέσει 2-3 καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας τα οποία σε αυτού του είδους τους αγώνες μπορεί να δώσουν και την νίκη. Κλείνοντας θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Δήμο Ναυπλίου, τους τοπικούς φορείς και να ευχηθώ ένα καλό Final4, ας νικήσει ο καλύτερος.»


 

No comments