Αλβανός : '' Από 25 % έχει κάθε ομάδα από τις 4 φιναλίστ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Από 25 % έχει κάθε ομάδα από τις 4 φιναλίστ ''

 


Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Χάντμπολ, που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο και που διεξάγεται το διήμερο 8-9 Μαΐου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας. Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλβανός και ο αθλητής της Στίπε Μαντάλινιτς.

ΑΛΒΑΝΟΣ : «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Εθνική ομάδα για την διάκριση, την οποία είχε ανάγκη το άθλημα μας. Πόσο χαρούμενος και συγκινημένος νιώθω που βρίσκομαι με άλλους τρεις προπονητές που συνυπήρχαμε σαν αθλητές σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική. Είναι χαρά να βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να προχωρά ο καθένας στο δικό του σωματείο. Το άθλημα πρέπει να μείνει ενωμένο για να βοηθήσουμε και την Εθνική ομάδα.

Κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητες της, τα ποσοστά της. Το 25%. Τα Final 4 πάντα κρύβουν κινδύνους. Είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση και δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υγεία πάνω από όλα και να τελειώσει η διοργάνωση χωρίς τραυματισμούς.

Σε τέτοια παιχνίδια κρύβονται εκπλήξεις. Η προετοιμασία δεν διαφέρει κατά πολύ από τα μεταξύ μας παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα. Η διακοπή θα έχει αντίκτυπο στις ομάδες η αγωνιστική απουσία από τους αγώνες. Ο πιο συγκεντρωμένος και ο πιο έτοιμος αγωνιστικά θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει».

ΜΑΝΤΑΛΙΝΙΤΣ : «Θέλω να συγχαρώ και εγώ την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Είναι ένα μεγάλο βήμα για το ελληνικό χάντμπολ και τους εύχομαι τα καλύτερα. Όσον αφορά στη διοργάνωση είμαστε σε μια όμορφη πόλη και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το ντέρμπι. Θέλω είναι να γίνει μια σωστή και δίκαιη διοργάνωση και να κερδίσει ο καλύτερος».


No comments