Γκρεμίστε τα τείχη για τους θριαμβευτές ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκρεμίστε τα τείχη για τους θριαμβευτές !


Δύο από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πρόκρισης στο ΕURO 2024, ο αρχηγός της Εθνικής μας Χάρης Μάλλιος και ο Σάββας Σάββας δήλωσαν :

ΜΑΛΛΙΟΣ : '' Ως αρχηγός της ομάδας πέρσι τον Απρίλιο μετά τον αποκλεισμό από το Μαυροβούνιο είχα δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα δουλέψω και θα γίνω καλύτερος, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου και όλοι μαζί δώσαμε όρκο στα αποδυτήρια να πάμε αυτή την ομάδα σε μία μεγάλη τελική φάση. Αυτή η ομάδα απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι άξιζε να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Όλοι μας έχουμε πιστέψει σε αυτή την προσπάθεια. Το είχα πει και πριν κάποια χρόνια ότι χρειαζόμαστε πίστη, υπομονή και σκληρή δουλειά. Περάσαμε απογοητεύσεις και σήμερα έχουμε δάκρυα χαράς. Πρέπει να κεφαλαιοποιήσουμε αυτή την πρόκριση, διότι τα καλύτερα έρχονται και πρέπει να είμαστε εκεί, έτοιμοι, να τα αντιμετωπίσουμε. Μόνο περηφάνεια και συγκίνηση ''.

ΣΑΒΒΑΣ : '' Η πρόκριση στο EHF EURO είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί στη χώρα μας αυτό το άθλημα δεν είναι πολύ δημοφιλές. Μετά από αυτό το επίτευγμα, μπορούμε να το κάνουμε μεγαλύτερο. Η Ολλανδία ήταν πολύ καλή ομάδα, αλλά στο τέλος πήραμε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό''.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, επιστρέφει από την Ολλανδία στις  12.40 μ.μ. και ασφαλώς θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής.

No comments