Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό !


Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική νίκη στο ξεκίνημα της σειράς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ, με 27-19, για το πρωτάθλημα της  Handball Premier στην Ηλιούπολη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, που φιλοδοξούν να υπερασπισθούν στους τελικούς τον τίτλο τους, θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο ματς της σειράς τον ΠΑΟΚ την  Τετάρτη στις 17.30 στη Μίκρα.

Προκρίνεται η ομάδα που θα έχει δύο νίκες στο ενεργητικό της στους ημιτελικούς.

Χωρίς τον Μιχαηλίδη αλλά και δίχως τον Καραμπουρνιώτη στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε ο Ολυμπιακός. 

Στο ημίχρονο, μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-6 στο 25΄ και 11-9 στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έμεινε με μόλις 2 γκολ για 18 λεπτά και ο Ολυμπιακός, με σιδερένια άμυνα πέρασε μπροστά με 20-11 στο 45΄, με επιμέρους σκορ 9-2 και εκεί κρίθηκαν όλα, με τους  φιλοξενούμενους να αδυνατούν να αντιδράσουν και να υποχρεώνονται εντέλει στην ήττα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νιοκάς με 5 γκολ ενώ από τον ΠΑΟΚ περισσότερο παραγωγικός ήταν ο Λαδάκης με 4 τέρματα. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 3-4, 6-6, 9-6, 11-9 (ημίχρονο), 14-10, 18-10, 20-11, 23-14, 24-14, 27-19.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 4, Κουτουλογένης 1, Κανδύλας, Μπάγιος 2, Παπαδόπουλος, Δομπρής 4, Μπουρζέ, Πασσιάς 1, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα, Οστρούσκο 3, Γκρατζάν 3, Μπάουερ.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας 1, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Νικολαΐδης 2, Παπάζογλου 1, Αποστόλου 1, Τριανταφυλλίδης, Μοϊσίλοφ, Τσαναξίδης 1, Κουκμίσης 1, Καβουσανάκης 1, Τριανταφυλλίδης 2, Λαδάκης 4, Τζωρτζίνης 2, Γιαβασίδης.

Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης. Δίλεπτα: 1-3. Πέναλτι: 1/0 - 1/1

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο από την αρχή. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. 19 γκολ από μία πολύ καλή ομάδα, είναι εξαιρετική άμυνα! Όλα ξεκινούν από εκεί, στην επίθεση είχαμε ρυθμό, τρέξαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι... 0-0 ακόμα. Βλέπουμε το δεύτερο παιχνίδι σαν να είμαστε... 0-0».

Μπάμπης Δομπρής: «Καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στη σειρά, θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Ξέραμε, ότι η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα. Σήμερα, είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος, γιατί είπαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά στα αποδυτήρια, ήμασταν αποφασισμένοι να αλλάξουμε την εικόνα μας και πραγματικά, το καταφέραμε μέσα στις τέσσερις γραμμές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

No comments