Δευτέρα και Τρίτη ( 8-9/5 ) στις 10 μ.μ. το Final 4 του Κυπέλλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δευτέρα και Τρίτη ( 8-9/5 ) στις 10 μ.μ. το Final 4 του Κυπέλλου

 


Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com , οι αγώνες για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη, 8 και 9 Μαϊου προκειμένου να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ , πιθανότατα από το τρίτο κανάλι της, σχεδόν σίγουρα ωστόσο από ελεύθερο και ανοιχτό κανάλι.

Συνεπώς, στις 6 μ.μ. την Δευτέρα 8 Μαϊου θα παίξουν Διομήδης-Δούκας και την ίδια ημέρα, στις 10 μ.μ., θα αναμετρηθούν ΑΕΚ-Ολυμπιακός σε αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από την δημόσια τηλεόραση.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαϊου και θα αρχίσει στις 10 μ.μ. ώστε να καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Προς τα εκεί οδεύουμε, οριστικό ακόμα δεν είναι τίποτα...Πάντως μια τέτοια εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει και τις ημερομηνίες των τελικών του πρωταθλήματος που θα ξεκινούσαν στις 13/5, με τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Υπήρχε από την ΕΡΤ η εναλλακτική λύση, αλλά, πάλι σε ακατάλληλες ώρες, να γίνει το Final 4 Παρασκευή και Σάββατο 6 και 7 Μαϊου.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Η αλήθεια είναι ότι η ΕΡΤ τόσο σε ότι αφορά το χάντμπολ όσο και σε άλλες Ομοσπονδίες, προσφέρει την διευκόλυνση της μετάδοσης αγώνων των Εθνικών ομάδων, ώστε να είναι συνεπείς με όσα υποχρεώνονται ( από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες ) να εκπληρώσουν.

Οπότε, έχει έναν επιπλέον λόγο ώστε να είναι σε θέση ισχύος όταν της ζητείται να καλύψει εγχώριες διοργανώσεις, για τις οποίες δεν έχει συμφωνία ή δέσμευση.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται συνολικός ανασχεδιασμός για την προβολή του χάντμπολ, με πνεύμα συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων.

No comments