Σταθερά στη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός, νίκησε και την ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σταθερά στη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός, νίκησε και την ΧΑΝΘ

 


Σταθερά δεύτερος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Handball Premier είναι ο Ολυμπιακός, μετά και από την νίκη του επί της ΧΑΝΘ στην Ηλιούπολη με 38-19.

Απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει ήδη υποβιβασθεί, ο Ολυμπιακός αγωνίσθηκε δίχως τους Νιοκάς, Οστρούτσκο, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη, Παπαδόπουλο ενώ τραυματίσθηκε και αποχώρησε στο ημίχρονο και ο Μιχαηλίδης.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι Πρωταθλητές ήταν καλύτεροι, πήραν διαφορά στο σκορ και έφθασαν στην επιτυχία απέναντι στη φιλότιμη φιλοξενούμενη.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν η οικογενειακή αναμέτρηση ανάμεσα στον τεχνικό της ΧΑΝΘ Αλέξη Παπαβασίλη και τον γιό του Γιώργο που παίζει  στον Ολυμπιακό.

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Η ομάδα παρουσιάστηκε 60 λεπτά πολύ σοβαρή και στην άμυνα και στην επίθεση. Υπήρχαν κάποια λαθάκια, αλλά είναι φυσιολογικό. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σήμερα συμμετείχαν και πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής τρία παιδιά από το εφηβικό. Είχαμε κάποιες ελλείψεις, συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να βγάλουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

Τα πεντάλεπτα :   3-1. 6-2, 8-2, 13-4, 17-7, 18-9  ( ημίχρονο ), 21-12, 25-15, 30-14, 33-15, 35-17, 38-19.

Διαιτητές : Λεφάκης-Γιαβρούτας.

Δίλεπτα :  4-2             Πέναλτυ :  7/6-0/0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Κοτανίδης, Μπάουερ, Πασσιάς, Μιχαηλίδης, Ρούσσος 3, Χάλαρης 3,  Μοντόρο 4, Μπάγιος 4,  Σλαβούλιτσα 2, Γκρατζάν 1, Παπαβασίλης 4, Βαμβακάρης 3, Πασσιάς 3, Κουτουλογένης, Δομπρής 10, Μπουρζέ 1.

ΧΑΝΘ (Παπαβασίλης): Σκουφάς 3, Σαλτιέλ, Πάντζιος 1, Ανδρεαδάκης 2, Σαράφης 2, Δάιος, Χαριζόπουλος 4, Κουκλοτίδης, Γιαννακίδης, Μπίλλιας 2, Αγαθόνικος 2, Σαμαράς, Κυριακίδης 2, Τσάγγαλης 1.


No comments