Η Πυλαία μένει, ο ΠΑΟΚ έχασε, τα Βριλήσσια πέφτουν... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πυλαία μένει, ο ΠΑΟΚ έχασε, τα Βριλήσσια πέφτουν...


Η Πυλαία είναι ''μία ανάσα'' πλέον από την εξασφάλιση της παραμονής της και για τη νέα σεζόν στην  Handball Premier, χάρη στην κορυφαίας σημασίας νίκη της απέναντι στον ΠΑΟΚ με 22-21.

Αντίθετα, τα Βριλήσσια οδεύουν πλέον προς την Α2 Εθνική, καθώς πλέον δεν εξαρτώνται από τα δικά τους αποτελέσματα στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές.

Ο προπονητής της Πυλαίας Μπάμπης Ανανιάδης είπε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του :

'' Συγχαρητήρια να δώσω  για την απίστευτη νίκη στους παίκτες μας ! Η σκληρή δουλειά, η αποφασιστικότητα και το τεράστιο κίνητρο,   απέδωσαν σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η νίκη δεν είναι απλώς απόδειξη των ικανοτήτων , αλλά και της δύναμης της ομάδας μας. Δείξαμε τεράστιο ζήλο και επιμονή σε όλο το παιχνίδι και οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά  στο ύψος των περιστάσεων υπό πίεση. Αυτή η νίκη δεν αφορά μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και την ανάπτυξη και την πρόοδο που έχουμε κάνει ως ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά και  αυτή η νίκη να χρησιμεύσει ως πηγή κινήτρου για τις προκλήσεις που έρχονται ''.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 5-2, 7-3, 8-4, 10-5, 11-8 (ημίχρονο), 12-10, 13-13, 15-15, 17-17, 18-17, 22-21

ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης 1, Μανωλούδης 5, Αντωνιάδης 2, Μέτσης 1, Καραγκιοζόπουλος 4, Αθανασιάδης, Μοϊσίγεφ, Μπάτζιος 1, Αλεξανδρίδης 1, Κυριακίδης, Γιορανίδης 1, Αλατσατιάνος, Σεϊρεκίδης 4, Παλάσκας 1, Σιγγιρίδης 1.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 6, Τσαμουρίδης 1, Νικολαϊδης 3, Παπάζογλου 3, Βελισσαρίου, Αποστόλου 2, Α. Τριανταφυλλίδης 1, Μοισίλοφ, Κουκμίσης 3, Καβουσανάκης, Δ. Τριανταφυλλίδης, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης 1, Γιαβασίδης.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Κόκκινη: 24:54 Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ), Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 3/2-3/3

No comments