'' Στη μνήμη του Γιώργου αυτή η νίκη μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Στη μνήμη του Γιώργου αυτή η νίκη μας ! ''

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός και ο πρώτος σκόρερ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Στίπε Μαντάλινιτς, σε δηλώσεις τους στο greekhandball.com για την νίκη της ομάδας τους, επεσήμαναν :

ΑΛΒΑΝΟΣ : ''   Hταν ένα ντέρμπι με τη σημασία της λέξης, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα πήραμε άξια την νίκη και την αφιερώνουμε στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ Γιώργου Σταυρινού, που ήταν πάντα κοντά και στο χάντμπολ της Ενωσης. Η νίκη που πετύχαμε είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, ωστόσο, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και σεμνοί στο δρόμο που ακολουθούμε. Με αυτά τα στοιχεία ως οδηγό θα πορευθούμε, με δουλειά και επιμονή. Υπήρχε άγχος, έγιναν αρκετά τεχνικά σφάλματα, αλλά, το κλειδί για εμάς ήταν η άμυνα και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση, φθάσαμε στη νίκη ''.

ΜΑΝΤΑΛΙΝΙΤΣ : '' Σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, είχε νικήσει τον Ολυμπιακό και είχε υποχρεώσει εμάς σε ισοπαλία, αλλά, σταθήκαμε όπως έπρεπε σε ένα ματς όπου πήραμε για ακόμα μία φορά, δύναμη από το καταπληκτικό κοινό μας. Για τους μοναδικούς φιλάθλους μας, τους αξίζει το πιο μεγάλο ''ευχαριστώ''. Δεν μπορείς να χάσεις με αυτή την υποστήριξη στο πλευρό σου. Παίξαμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια και πήραμε αυτό που αξίζαμε και θέλαμε ''.                                      ''.

No comments