Οι ποινές του αθλητικού δικαστή. Κεκλεισμένων για Διομήδη και Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ποινές του αθλητικού δικαστή. Κεκλεισμένων για Διομήδη και Ολυμπιακό

 

Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινες: 

1) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΗΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ, συνοδό του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ», την ποινή του αποκλεισμού των πενήντα (50) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

2) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

3) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΧΡΗΣΤΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ», την ποινή του αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

4) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια αγωνιστική.

5) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΣΩΤΗΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», την ποινή του αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

6) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Γ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

7) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΟΡΕΣΤΗ ΓΙΑΤΡΑΚΟ, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.», την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

8) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Ε.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

9) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟ, συνοδό του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ε.Π. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.

10) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια αγωνιστική.

11) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Ε.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ», την ποινή του μηδενισμού και ΑΦΑΙΡΕΙ έναν (1) βαθμό από το προαναφερθέν σωματείο από τη βαθμολογία του τρέχοντος Πρωταθλήματος.

No comments