Το ''αντίο'' ( ; ) του Χάρη Μάλλιου... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ''αντίο'' ( ; ) του Χάρη Μάλλιου...

 


 O Χάρης Μάλλιος με δήλωση του από τον λογαριασμό του Διομήδη Αργους στο διαδίκτυο, αποχαιρέτησε την ομάδα του Αργους, επισημαίνοντας :

'' Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλη την οικογένεια του Διομήδη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια αυτό ήταν για μένα, οικογένεια. Ούτε στιγμή δεν στάθηκαν εμπόδιο σε αυτό το νέο ξεκίνημα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου, ήταν πάντα δίπλα μου και με υποστήριζαν. Η ομάδα είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου, οι άνθρωποι που τη διοικούν και όλους όσοι στέκονται δίπλα και τρέχουν για την ομάδα. Από το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο μέχρι και τον τελευταίο εθελοντή που εργάζεται και φροντίζει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στην ομάδα. Εύχομαι ο Διομήδης μας να συνεχίσει τη σταθερή ανοδική πορεία που έχει.

Τα λόγια και τα ευχαριστώ είναι φτωχά για όλον αυτό τον κόσμο που γέμιζε την κερκίδα και με έπαιρνε και μένα και όλους τους συμπαίκτες μου από το χέρι στα δύσκολα. Που με στήριζε με την αγάπη του και τη θετική του ενέργεια. Σας αγαπώ το ίδιο και εγώ να το ξέρετε. Το τελευταίο μεγάλο μου ευχαριστώ στα μικρά μου Λυκάκια που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με το μέλλον του Ελληνικού Χάντμπολ και να μοιραστώ μαζί τους πολλές όμορφες και έντονες στιγμές. Θα σας παρακολουθώ και θα σας καμαρώνω να μεγαλουργείτε. Αντίο δε θα πω, δεν ταιριάζει σε μια οικογένεια. Καλή αντάμωση ''.

Και η τοποθέτηση του Διομήδη Αργους για τη μετακίνηση του διεθνή πλέϊ μέϊκερ στη Νανσί, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας : 

''  Μπορεί να χάνουμε έναν εξαιρετικά σημαντικό παίκτη και ηγέτη αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε χαρούμενοι που ένα ακόμα δικό μας παιδί θα αγωνίζεται σε ένα τόσο προηγμένο πρωτάθλημα. Γιατί έτσι νιώθουμε όλοι μας το Χάρη. Δικό μας παιδί. Που τίμησε, δόξασε και δοξάστηκε με τη φανέλα του Διομήδη. Αληθινός αρχηγός, αποτέλεσε πάντα παράδειγμα προς μίμηση με την επαγγελματική του στάση, το ήθος και τον χαρακτήρα του, βάζοντας πλάτη πρώτος από όλους όποτε η ομάδα το χρειάστηκε.

Χάρη να ξέρεις πως μαζί σου παίρνεις την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας και τις ολόθερμες ευχές μας να είναι αυτό το βήμα στην καριέρα σου που πάντα ονειρευόσουν. Οι Λύκοι θα πανηγυρίζουν πρώτοι από όλους σε κάθε σου νέα επιτυχία. Γιατί η χαρά ενός λύκου είναι χαρά όλων. Και εσύ έχεις πολλάκις αποδείξει πόσο λύκος είσαι!

Once a wolf always a wolf!

Αντίο δε λέμε στην οικογένεια μας όταν φεύγει ένα μέλος της. Εις το επανιδείν!! ''.


No comments