Επιτέλους θα βρεί ζεστό νερό ( στη Μίκρα ) ο Ζαφειράκης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιτέλους θα βρεί ζεστό νερό ( στη Μίκρα ) ο Ζαφειράκης !


Ομορφο το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, αλλά, χωρίς ζεστό νερό για τους αθλητές και τις αθλήτριες, οπότε οι ομάδες που το χρησιμοποιούν μένουν δίχως μπάνιο μετά από προπονήσεις και αγώνες είτε υποχρεώνονται να χρησιμοποιήσουν κρύο νερό.

Αυτό, μάλιστα, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο ένας από τους δύο αρχηγούς του Ζαφειράκη, Σοφοκλής Τσάτσας, ο οποίος σχολίασε :

 ''Πέρα από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε και από άλλους παράγοντες που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις μας. Δυστυχώς για εμάς οι συνθήκες προπόνησης είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένες και με την ποιότητα των προπονήσεων. Από τα τέλη Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει ζεστό νερό. Πολλοί αθλητές ταλαιπωρηθήκαμε από κρυολογήματα, καθώς φεύγουμε χωρίς μπάνιο από το γήπεδο''.

Ο Σ. Τσάτσας είπε για το ματς του Ζαφειράκη με τον ΠΑΟΚ:  ''Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που φέτος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε μέσα σε μια δυνατή έδρα, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα. Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο''.



No comments