Με σούπερ Αμπίλντα το Πανόραμα κέρδισε την ελλιπή ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με σούπερ Αμπίλντα το Πανόραμα κέρδισε την ελλιπή ΑΕΚ !

Με 12 γκολ από την εξαιρετική Αμπίλντα και συνολικά πολύ καλή εμφάνιση, το Πανόραμα κατέβαλε στη Θεσσαλονίκη την ΑΕΚ με 32-27 σε αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών.

Για το Πανόραμα η Γκονσάλβες έπαιξε αν και εμπύρετη και έκανε το καλύτερο δυνατό ενώ η ΑΕΚ ήταν ελλιπής δίχως την τραυματία Μπόργκες και την ασθενούσα Μάγκου ενώ στα μισά της επανάληψης έχασε με διάστρεμμα και την Φράγκα.

Η Γκόμες , επίσης με 12 τέρματα στο ενεργητικό της, προσπάθησε να στηρίξει την προσπάθεια της Ενωσης, δεν ήταν όμως αρκετή η πολύ καλή απόδοση της.

Το Πανόραμα είχε διαρκώς το προβάδισμα το σκορ, μετά το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά, η ΑΕΚ μείωσε σε 1 γκολ με 21-20 στο 45΄ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φθάσει σε θετικό αποτέλεσμα, καθώς, οι γηπεδούχες είχαν αποτελεσματικότερες επιλογές στο τελευταίο τέταρτο και κατέκτησαν την νίκη.

Ο προπονητής του Πανοράματος Βακάλης είπε στο greekhandball.com :

'' Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία επιπλέον ενισχύθηκε πρόσφατα και με έναν πολύ καλό προπονητή. Ήταν γρήγορο παιχνίδι, με σασπένς, καλή διαιτησία, ωραίες φάσεις και πολλές τακτικές προκλήσεις. Εμείς βρήκαμε τις απαντήσεις σε όποια ερωτήματα μας έβαλε η ΑΕΚ, οι παίκτριές μας, έβγαλαν ψυχή και μυαλό όπου χρειάστηκε και ήταν όλες καταπληκτικές. Θέλω να τις ευχαριστήσω, όπως και όλο το προπονητικό επιτελείο αλλά και την διοίκηση που ενισχύει με όλους τους τρόπους την ομάδα. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη ''.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 7-4, 10-7, 11-10, 15-10, 15-12 (ημίχρονο), 17-12, 19-17, 21-20, 27-24, 29-26, 32-27.

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Βακάλης): Φλώρου, Αμπράμοβιτς, Λιούκα 3, Εμμανουηλίδου 1, Γ. Παπαδοπούλου, Τσαρτσίου , Αμανατίδου 4, Κουκλοτίδου 2, Μήγγα, Νικολάου, Βράμπα, Γκονσάλβες 1, Κουλούρη 8, Αμπίλντα 10, Αγν. Παπαδοπούλου 3.

ΑΕΚ (Ανταλής): Κοντοστέργιου 2, Καραγιάννη, Μανδαμαδιώτη, Φράγκα 1, Ψαριώτη 1, Λεβαντόφσκι 4, Μπουλάτοβιτς 5, Κατσίκα, Γκόμες 12, Μανδά, Παύλου 2, Ραντούλοβιτς, Παναγιωτίδου, Δρουγκίδου, Πατρώνη.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 4/4 - 3/1

No comments