Πήρε Ουκρανό ο Αερωπός, ετοιμάζεται και για κίνηση-έκπληξη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Ουκρανό ο Αερωπός, ετοιμάζεται και για κίνηση-έκπληξη !

 


Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com , ο Αερωπός Εδεσσας απέκτησε ακόμα ένα ξένο παίκτη ( μετά τον Σέρβο πίβοτ Γιοβάνοβιτς ), καθώς, με συμφωνία έως το τέλος της σεζόν και οψιόν ανανέωσης συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εντάχθηκε στο ρόστερ του ο Ουκρανός περιφερειακός Γγκριγκόρι Σεμιντένκο.

Ο 31χρονος αθλητής έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία στην Ισπανία με την Τολέδο, ωστόσο, η παρουσία των Βέρεμτσουκ, Μποκάρεφ, Μπούλκιν ( πρώην συμπαικτών του, από Ουκρανία και Ρωσία ) στον Αερωπό, έπαιξε μεγάλο ρόλο ώστε να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από την ομάδα της πόλης των καταρρακτών, από τη στιγμή που τέθηκε ζήτημα μετακίνησης του από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ομως, ο Αερωπός ετοιμάζει ακόμα μία κίνηση, με νεαρό περιφερειακό από χώρα που δεν ανήκει πλέον στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά, παίζει στην Βόρεια Ευρώπη και θέλει να αποκτήσει εμπειρίες από το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να υποστηρίξει τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της ( χαντμπολικά αναπτυσόμενης ) πατρίδας του.

Για τον Αερωπό είναι προφανής η ανάγκη ενίσχυσης του στη  περιφέρεια, καθώς, ο Μαυροδουλάκης δεν υπολογίζεται, λόγω τραυματισμού, έως το τέλος της σεζόν.

Για τον Μποκάρεφ, εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να παίξει με την εκπνοή του Ιανουαρίου.

No comments