Πάντα πρωτοπόρος ο ΣΥΔΧΑ, στηρίξτε τους νέους διαιτητές ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάντα πρωτοπόρος ο ΣΥΔΧΑ, στηρίξτε τους νέους διαιτητές !

 






Χάρη στις πρωτοβουλίες της Διοίκησης του ΣΥΔΧΑ, υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που παρακολούθησαν τη Σχολή Διαιτησίας το διάστημα 4-6 Νοεμβρίου 2022 και έφθασε η ώρα και για την απονομή των διπλωμάτων στους καινούριους, πλέον, διαιτητές που μπαίνουν στο χώρο για να ανανεώσουν τη δεξαμενή επιλογών και κυρίως να την εμπλουτίσουν.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔ/ΟΧΕ Δημήτρη Τσάκωνα,  ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Μάκης Σκλαβενίτης Γερασιμος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δημήτρης Ζήσης, Γιάννης Φωτακίδης και Σέβη Μπράμου απένειμαν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές, οι περισσότεροι από τους οποίους θα συμμετέχουν σε ηλικιακούς αγώνες στα φετινά πρωταθλήματα γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο.

Ο ΣΥΔΧΑ καταβάλλει πράγματι τεράστιες προσπάθειες για την επιμόρφωση και την εξέλιξη των διαιτητών, πάντα φυσικά σε συνδυασμό με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουν οι ίδιοι οι διαιτητές ώστε  να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Α, μία σημείωση από έναν άνθρωπο που κάθεται σε πάγκους ομάδων τα τελευταία 25 χρόνια και ξέρει τη νοοτροπία που είναι κοινή σε όλα τα ομαδικά σπορ :

Στηρίξτε αυτά τα παιδιά, σκεφθείτε ότι το χάντμπολ έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, μπείτε στη θέση τους και δείτε παράλληλα πόσα λάθη κάνουν τα παιδιά στο ξεκίνημα τους σε κάθε δραστηριότητα.

Μην  αποθαρρύνετε τους νέους διαιτητές, γιατί έτσι θα είναι σα να κλωτσάτε με το ένα πόδι σας το άλλο.



No comments