Πάσχισε αλλά αποκλείσθηκε με δεύτερη ήττα ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάσχισε αλλά αποκλείσθηκε με δεύτερη ήττα ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ αγωνίσθηκε σθεναρά, ωστόσο, ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την πολωνική Γκμίνι, αυτή τη φορά στη Μίκρα με 28-23 και αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του EHF European Cup.

Στο πρώτο ματς, η Γκμίνι είχε επικρατήσει με 23-20 ενώ στον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προηγείτο στο μεγαλύτερο διάστημα του 60λεπτου, ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 17-13 και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και την αντίδραση του ΠΑΟΚ, η πρόκριση ταξίδεψε στην Πολωνία.     

Μπουράτο και Γκράμπσεβιτς πρώτες σκόρερς για τον ΠΑΟΚ, με 6 γκολ καθεμία, όσα πέτυχε και η Βίερτελακ για την Γκμίνι, σε συνάντηση με χαμηλά ποσοστά για τις γκολκίπερ ( 21 % για την Τσικνάκη και 24% για την Κόβαλτσικ ).

Διαιτητές : Ιβανάουσκας-Γεντσεβίτσιους ( Λιθουανία ) 

Δίλεπτα :   5-3      , Πέναλτυ : 3/2, 3/1  

ΠΑΟΚ : Τσικνάκη, Μπουράτο 6, Γκρμπάσεβιτς 6, Καπρινιώτη, Χατζηπαρασίδου 3, Σεβδίλη 4, Ζενέλι 1, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Κριστοφόρις, Μποριζόφσκα 2, Βράνσιτς , Σαμολαδά, Αμβροσιάδου , Ντίας Ριμπέϊρο 1, Γκόμες.

ΓΚΜΙΝΙ : Ολεκ 4, Τόμτσικ 2, Κοζιόλ, Βίτσικ 2, Κουχάρσκα, Ιβάνοβιτς, Ντεσποτόφσκα, Ντος Σάντος 3, Σουπίκ 5, Ντομαγκάλσκα, Βίερτελακ 6, Μπουκλάρεβιτς 3, Γιάνας 3, Χοϊνάσκα, Κόβλατσικ, Σιγκάν.


  


No comments