Ετοιμη η ΑΕΚ να ''ζεστάνει'' ( πάλι ) τους Σουηδούς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη η ΑΕΚ να ''ζεστάνει'' ( πάλι ) τους Σουηδούς !

 



Επανάληψη της επιτυχίας της απέναντι στη σουηδική Ισταντς, στον διπλό τελικό του EHF Challenge Cup όπου επικράτησε και κατέκτησε το τρόπαιο πριν από ενάμιση χρόνο, θα επιδιώξει η ΑΕΚ με αντίπαλο την Αλίνγκσας, ομάδα από την ίδια χώρα της Σκανδιναϋίας που άφησε θερμοκρασία -5,  βρήκε +12 και έχει ήδη ''ζεσταθεί''....

Η ΑΕΚ, που ποντάρει και στην βοήθεια από το κοινό της, υποδέχεται την σουηδική Αλίνγκσας την Κυριακή (04/12, 17:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ  στον πρώτο  αγώνα του 3ου Γύρου του EHF European Cup, με στόχο την πρόκριση στις  16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης ( απευθείας μετάδοση από το AEK A.C. TV ), στην 67η ευρωπαϊκή αναμέτρηση της  ( 33 νίκες, 4 ισοπαλίες και 29 ήττες, με 26 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες εντός έδρας ).

Ο Ορελιέν Τσιτόμπι δήλωσε για τη νέα ευρωπαϊκή «μάχη» της ΑΕΚ: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία ομάδα από το Σκανδιναβικό χάντμπολ, όπου το άθλημα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι κυρίως παίζουμε απέναντι στους εαυτούς μας, όχι απέναντι στην Αλίνγκσας. Έχουμε δουλέψει σωστά όλες αυτές τις μέρες και πάμε για το… πρώτο ημίχρονο, καθώς φυσικά υπάρχει και η ρεβάνς. Και σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε τι σημαίνει να είναι γεμάτο το γήπεδο και μας βοηθάει πάρα πολύ».


No comments