Η Αλινγκσας σίγουρη ότι θα βάλει τη δική της σημαία στο ΟΑΚΑ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Αλινγκσας σίγουρη ότι θα βάλει τη δική της σημαία στο ΟΑΚΑ !

 



Υπεροπτική προσέγγιση από τους Σουηδούς της Αλινγκσας για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ στο EHF European Cup στην Αθήνα, καθώς, έρχονται όχι μόνο αποφασισμένοι αλλά και με σιγουριά για την νίκη, υποτιμώντας μεταξύ άλλων και την επικράτηση της Ενωσης στον διπλό ευρωπαϊκό τελικό με την Ισταντς από την πατρίδα τους, στη Χαλκίδα.

Ζητήσαμε εδώ και τρείς εβδομάδες, από την ημέρα της κλήρωσης, δηλώσεις από τον προπονητή και τον αρχηγό της Αλινγκσας, ωστόσο, απάντηση δεν πήραμε ποτέ ενώ στη μόνη αναφορά τους για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ χρησιμοποιούν σύνθεση με την ελληνική σημαία και τις Καρυάτιδες,  με σύνθημα '' το τρένο της νίκης κατεβαίνει προς την Ελλάδα ''.

Η Αλινγκσας μοιάζει βέβαιη για την επιτυχία απέναντι στην ΑΕΚ, καθρέφτης βέβαια για όλα είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθούν όλα.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι ο προπονητής της Ιστανς είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το κοινό της ΑΕΚ που αναμένεται ότι και σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση θα έχει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των παικτών του Αλέξη Αλβανού.

No comments