'' Μπορούμε να νικήσουμε στην Ελβετία ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μπορούμε να νικήσουμε στην Ελβετία ! ''

 


Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα Σάββατο (3/12)  στις 18:00 (handballtv.ch) την Βάκερ Τουν στην Ελβετία, στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του EHF European Cup.  

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν  με δύο νίκες, κόντρα στην Σλόμποντα Τούζλα (34-24 στην Ηλιούπολη, 19-27 στην Βοσνία).

Γιώργος Καρασαββίδης: «Είχαμε μια δύσκολη κλήρωση, δεδομένου ότι ήμασταν στους ισχυρούς. Παίζουμε με μια ομάδα από ένα πρωτάθλημα τελείως διαφορετικό από το δικό μας. Παίζουν σε υψηλούς ρυθμούς, βασίζονται στην αθλητικότητα και δεν επενδύουν όσο εμείς στο τακτικό κομμάτι. Οι τραυματίες έχουν επιστρέψει. Βέβαια, δεν είναι όλοι στο 100%. Όμως, η ομάδα έχει βρει τις σταθερές της και όλοι θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και επίσης να έχουμε διάρκεια στην άμυνα. Θα παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα, που θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας, το επόμενο Σάββατο».

Ρόμπερτ Βέμπερ: «Η Βάκερ Τουν είναι αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση στο πρωτάθλημά της, κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Αμισίτια Ζυρίχης, κάτι που ίσως ήταν μια έκπληξη. Παίζουν γρήγορες επιθέσεις και οι περισσότεροι παίκτες τους είναι πολύ ποιοτικοί. Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε στην Ελβετία, οπότε ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι».

No comments