Στους 8 του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, απέκλεισε τον Ζαφειράκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στους 8 του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, απέκλεισε τον Ζαφειράκη

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και προσεκτικός απέναντι στον Ζαφειράκη και έφθασε δίκαια στην πρόκριση σε βάρος της ομάδας της Νάουσας με 33-20 περνώντας έτσι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον αγώνα της Ηλιούπολης, Βέμπερ και Παπαβασίλης με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα, οδήγησαν τους ''ερυθρόλευκους'' στο σκοράρισμα ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο από την αρχή και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 16-9.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-3, 7-3, 10-4, 14-7, 16-9 (ημίχρονο ) 17-12, 19-14, 23-16, 25-16, 30-18, 33-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γραμματικός): Κοτανίδης, Ρούσος 1, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 5, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 2, Μπάγιος 4, Δομπρής 1, Βέμπερ 6, Πασσιάς 3, Μοντόρο 2, Λιόλιος 3, Οστρούσκο 2, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης 2, Μπάουερ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας, Πινακούδης, Κανιζάι 3, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλέντρας,  Ρότζιος 4, Μισαηλίδης 3, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Γαλίτης, Μίλοβιτς 3, Βαφείδης 1, Τσάτσας, Δασκαλόπουλος.

Διαιτητές: Μερτινιάν- Μπράμου, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 3/3-3/2

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Όντως έκλεισε καλά ο χρόνος, ήταν σημαντικό που περάσαμε στην επόμενη φάση. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα έπαιξε σοβαρά, όπως έπρεπε. Ο Ζαφειράκης είναι καλή ομάδα, πολύ σοβαρή ομάδα, ο Κώστας Δεληγιάννης κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκτός από 4-5 λεπτά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πολύ συγκεντρωμένη, τρέξαμε, είχαμε καλές επιστροφές, οπότε έκλεισε πολύ καλά το 2022. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βήμα-βήμα, θέλω να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την ομάδα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία πάνω από όλα».

Γιώργος Παπαβασίλης ( αθλητής Ολυμπιακού ) : «Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, κόντρα στον Ζαφειράκη, είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, τρέξαμε, τρέξαμε μπροστά και πίσω, είχαμε καλές επιστροφές και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Είναι σημαντικό, παρά τη μεγάλη διακοπή που θα έχουμε, η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στον ίδιο ρυθμό, ώστε να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα».

No comments