Πέταγμα Δικεφάλων στη Μίκρα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταγμα Δικεφάλων στη Μίκρα !


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 15:00, στη Μίκρα.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Από τον ΠΑΟΚ,  η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε :

'' Ολοκληρώσαμε ομαλά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά ακριβώς τα οποία δουλεύουμε καθημερινά, και να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για την δύσκολη πορεία αυτής της περιόδου, και τα απαιτητικά παιχνίδια τα οποία έρχονται ''.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στην αποστολή της την Φράγκα που έπαθε διάσειση στο ματς με το Καματερό σε πτώση της στο τεραίν ενώ οι Ραντούλοβιτς και Μπόργκες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής της Ενωσης  Γιάννης Ανταλής, είπε : «Χωρίς να  ψάξω για δικαιολογίες και θέλοντας, πιστεύω, να βλέπω τα πράγματα καθαρά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενα νταμπλ, πάρα πολύ έμπειρη, με γεμάτο ρόστερ και που παίζει στην έδρα της. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε μια νεανική ομάδα, καινούργια  στην κατηγορία με διαφορετικό στόχο από τους αντιπάλους μας. Είναι κακό το τάιμινγκ διότι ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες βασικών παικτριών. Παρ΄ όλα αυτά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε η ΑΕΚ και δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχει πίεση, υπάρχει μόνο η προσδοκία να τα καταφέρουμε ''.

No comments