Αναγνώριση στον αρχηγό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναγνώριση στον αρχηγό !

 


Πριν την έναρξη του αγώνα Δούκας-Βριλήσσια , οι γηπεδούχοι θα τιμήσουν τον 34χρονο αθλητή των φιλοξενουμένων Γιώργο Τόμπρο, που μετά από σπουδαία καριέρα στον Δούκα, τον οποίο υπηρέτησε και ως αρχηγός επί σειρά ετών, θα είναι αντίπαλος με την ομάδα της καρδιά του. 


Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Γενικού Αρχηγού του τμήματος Χάντμπολ, Κωνσταντίνου Αλεξίου ( δεξιά στη φωτο, αριστερά ο Γεν.Γραμματέας του Δούκα Θεόφιλος Βάτης ) : '' Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως αθλητής. Ανέκαθεν έκανε αθόρυβα… θόρυβο με την ανιδιοτέλεια, το ύφος, την αγωνιστικότητα και την εργατικότητα του. Υπήρξε αρχηγός, ηγέτης και παράδειγμα προς μίμηση βάζοντας τον Σύλλογο πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και την οικογένεια του.  Η λέξη στρατιώτης είναι λίγη για να τον χαρακτηρίσει, η λέξη φίλος επίσης. Πάντα στο πλευρό του ΑΣΕΔ στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα μεγάλωσε και μεγαλούργησε μέσα σε αυτόν από τα πρώτα του παιδικά χρόνια. Είχε και θα έχει πάντα τον απεριόριστο σεβασμό όλων των συμπαικτών και αντιπάλων του πράγμα σπάνιο στον πρωταθλητισμό ''. 

Από την πλευρά του ο νυν αρχηγός των «μπλε» και παλιός  συμπαίκτης του Τόμπρου,  Κώστας Ντούνης, σχολίασε: '' Για εμένα το παιχνίδι του Σαββάτου έχει την ιδιαιτερότητα του καθώς θα βρεθώ για πρώτη φορά αντίπαλος με τον πρώην παίκτη του ΑΣΕΔ και νυν των Βριλησσίων, Γιώργο Τόμπρο. Ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθα πολύ κοντά από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκα στον Δούκα, μας συνδέει στενή φιλία και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας. Σίγουρα θα είναι μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή από αυτές που μόνο ο αθλητισμός μας προσφέρει ''.


No comments