Ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε ;


Τελειωμό δεν έχουν τα λάθη από διαιτητές, παρατηρητές, γραμματείες και σε ένα περιβάλλον όπου οι ομάδες ( όσες συνεχίζουν γιατί ήδη έφθασαν τις 20 οι αποχωρήσεις σε αυτή τη σεζόν, μετά από τις τελευταίες της Αναγέννησης Αρτας στους άνδρες και του Αρη Θεσσαλονίκης στις γυναίκες  ) αγωνιούν  για την επιβίωση τους, σε όρους οικονομικούς αλλά και γηπεδικούς, με όλο και πιο έντονες πλέον τις επιπτώσεις από την έλλειψη πόρων και γηπέδων και καλούνται επιπλέον να διαχειρισθούν και αβλεψίες από αστάθμητους παράγοντες.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-Καματερό στην Α1 Γυναικών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Με το σκορ στο 23-18 υπέρ της ΑΕΚ, σημειώνει τέρμα η Παναγιωτίδου, ωστόσο, παραμένει το 23-18 στον πίνακα. 

Στο 50.53 '', η ΑΕΚ βάζει ξανά γκολ με την Παναγιωτίδου που διαμορφώνει το 24-19 ενώ ακολουθεί το 25-19 από την Ψαριώτη.

Γκολ από το Καματερό στο 52.17''  και αντί το σκορ στον πίνακα να γίνει 25-20, ''επιστρέφει'' στο 24-20.   

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ, στη διακοπή του αγώνα που ακολούθησε, ο παρατηρητής Κυριακούλιας απαντά ότι '' μετρούν τρείς άνθρωποι και δεν έχει γίνει λάθος '' ενώ από την γραμματεία υποστηρίζεται ότι νωρίτερα είχαν βάλει δύο γκολ στην ΑΕΚ ενώ η Ενωση χρεώθηκε και κίτρινη κάρτα για τα παράπονα της.

Το ένα γκολ δεν έκρινε τίποτα εντέλει, ίσως, όμως να αποδεικνυόταν καθοριστικό σε άλλη συνθήκη ενώ όποιος ανατρέξει στο βίντεο του αγώνα, βεβαιώνεται για τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ ότι είναι ακριβείς.

Κάτι δεν πάει καλά συνολικά, πάντως....

Πολλά παράπονα για διαιτητικά λάθη, αβλεψίες παρατηρητών, λάθη γραμματείας από τα πιο απλά μέχρι τα σημαντικότερα, στα όρια του κωμικοτραγικού...

Ο γιαλός φταίει ή στραβά αρμενίζουμε ;  


1 comment

Anonymous said...

Ειδικότερα στις χαμηλότερες κατηγορίες υπάρχουν τεράστια προβλήματα από την έλλειψη γηπέδων, μιας και πολλοί δήμοι θεωρούν το χάντμπολ άθλημα δεύτερης κατηγορίας και τους αθλητές του , πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δυστυχώς η Πολιτεία για αυτό δεν κάνει τίποτα παρά να κάθεται άπραγη και να εθελοτυφλεί . Οι διατησιες είναι άλλο σοβαρότατο θέμα αφού στις χαμηλότερες κατηγορίες αρκετοί διαιτητές δεν έχουν ιδέα για βασικούς κανόνες. Οι γραμματείες από την άλλη αδιαφορούν πλήρως για το παιχνίδι. Μόνο για το μεροκάματο πατάνε στο γήπεδο. Γενικώς το άθλημα έχει μέσα ανθρώπους που φαίνεται ότι το βαριουνται , γεγονός που εκμεταλλεύονται οι "εχθροί" του .