Πέταγμα Δικεφάλων στη Μίκρα, συνέχεια στο ανοδικό σερί θέλει ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταγμα Δικεφάλων στη Μίκρα, συνέχεια στο ανοδικό σερί θέλει ο Ολυμπιακός


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναντώνται στις 18.00 στη Μίκρα ( Πατιός- Τσιάνας, Κατσίκης- Μεϊμαρίδης) σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο (  https://www.youtube.com/watch?v=1FUZOjd5ceQ ) , σε ματς για την 6η αγωνιστική όπου θα δοκιμασθούν οι δύο ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν υποστεί έως τώρα απώλεια βαθμών και έχουν μόνο νίκες στο ενεργητικό τους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος  Γούσιος, εκτιμά :  

«Μπαίνουμε στην πιο απαιτητική περίοδο της σεζόν, με δύσκολους αγώνες ανά 3-4 μέρες. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ωστόσο έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και θα κυνηγήσουμε τη νίκη και το απόλυτο στο πρωτάθλημα». 

Και η τοποθέτηση του αθλητή του ΠΑΟΚ Μανώλη Λαδάκη :  «Είναι πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι επίσης αήττητη. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να κερδίσουμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ».

Από τη φιλοξενούμενη ΑΕΚ ο προπονητής της Αλέξης Αλβανός επεσήμανε :  «Είναι ένα παιχνίδι δύο ομάδων, που αυτήν την στιγμή δεν έχουν απώλεια βαθμών και αυτό δηλώνει αυτομάτως την δυσκολία και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Από την δική μας πλευρά, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Και ο αθλητής της Ενωσης Τάσος Παπαδιονυσίου :  «Αντιμετωπίζουμε έναν από τους κυρίους διεκδικητές των φετινών τίτλων στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε την νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Προερχόμαστε και οι δυο από ευρωπαϊκούς αγώνες οπότε η κούραση θα παίξει τον δικό της ρόλο. Οποία ομάδα καταφέρει να έχει την συγκέντρωση της σε υψηλό βαθμό καθώς και την διάρκεια στο παιχνίδι της έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη».

Στην αποστολή της ΑΕΚ επανέρχονται οι Μαντάλινιτς και Αρσιτς και αποτελείται από τους εξής αθλητές: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Τικ, Κεδέρης, Μαντάλινιτς, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση Βριλήσσια-Ολυμπιακός στις 19.30 στα Βριλήσσια  (Τόλιος- Λεφάκης, Κυριακούλιας) και απευθείας διαδικτυακή μετάδοση ( www.youtube.com/watch?v=thMXM6crM40 ).

Ο αθλητής των Βριλησσίων Γιώργος Πέρρος είπε : «Θέλουμε να βρούμε ρυθμό γιατί έχουμε να αγωνιστούμε αρκετές ημέρες. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων που είναι περισσότερο στα μέτρα μας»

Και ο Βύρων Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό : « Θα πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας και να δοκιμάσουμε αρκετά σχήματα, που θα μας δώσουν λύσεις στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να διαχειριστούμε πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε».


 



No comments