Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Δράμα

 


Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Δράμα με νίκη με 31-29 απέναντι στη μαχητική γηπεδούχο, με 16 γκολ από τους ξένους παίκτες του, Σλαβούλιτσα ( 6 ), Νιοκάς ( 5 ), Βέμπερ ( 5 ).

Ο Τόσκας με 12 τέρματα στο ενεργητικό του ήταν η μεγαλύτερη απειλή από την Δράμα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν ήταν αρκετή η προσφορά του.

Οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα μετά το 15΄ και ήλεγχαν το ρυθμό και το σκορ, αλλά, οι γηπεδούχοι κυνηγούσαν διαρκώς τον αντίπαλο τους, μείωσαν στα 2 γκολ, όμως, δεν απέφυγαν την ήττα, αν και πίεσαν τους πρωταθλητές.

Με σοβαρές απουσίες αγωνίσθηκαν και οι δύο ομάδες, σε ένα όμορφο παιχνίδι, με γρήγορες αντιδράσεις.

Γιώργος Καρασαββίδης (τεχνικός Ολυμπιακού): ''Νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση των παιδιών. Καλύπτουν με πολύ καλό τρόπο τις απουσίες μας. Επικεντρωνόμαστε στον Ιωνικό τώρα. Πέρυσι, είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτό το ματς και γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι''.

Σάκης Βαλαβάνης (τεχνικός Δράμας): "Σίγουρα μία πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, ύστερα μάλιστα και από απαιτητικό πρόγραμμα. Ωστόσο αν θέλεις να διεκδικείς βαθμούς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν πρέπει να κάνεις αβίαστα λάθη και να χάνεις τόσα πολλά εξάμετρα. Δεν μπήκαμε με την ίδια ενέργεια όπως στα άλλα ματς και ίσως φοβηθήκαμε περισσότερο το ματς απ' όσο θα έπρεπε. Στο β' ημίχρονο βρήκαμε το ρυθμό μας και κάναμε καλό παιχνίδι".

Τα πεντάλεπτα : 1-2, 4-4, 5-5, 7-10, 11-13, 13-17 ( ημίχρονο ), 16-19, 17-21, 21-24, 21-27, 24-28, 29-31.

Διαιτητές : Τζαφερόπουλος-Θεοδοσίου

Δίλεπτα :   3-2                 Πέναλτυ : 1/1, 3/3

ΔΡΑΜΑ :   Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραϊτης 6, Χαϊτίδης, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 12, Καλαϊτζίδης , Ντάκαρης, Παπαγεωργίου, Ζιβούλοβιτς 2, Παπαδόπουλος 6, Κρανιώτης , Σίνα 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :  Κοτανίδης, Ρούσσος 1, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης 3, Παπαβασίλης 3, Κουτολογένης , Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος 1, Βέμπερ 5, Πασσιάς 1, Λιόλιος 2, Σλαβούλιτσα 6, Γκράτζαν 1, Μιχαηλίδης 3, Μπάουερ. 

No comments