Καρασαββίδης : '' Θα δούμε τα λάθη μας και θα βελτιωθούμε '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης : '' Θα δούμε τα λάθη μας και θα βελτιωθούμε ''


Ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν την Πυλαία ( Σ.Σ. η φωτο με τον αρχηγό των Πειραιωτών Πέτρο Κανδύλα είναι από το σημερινό ματς στην Ηλιούπολη ) και τόσο ο προπονητής των '' ερυθρόλευκων '' Γιώργος Καρασαββίδης όσο και ο πολύπειρος αθλητής τους Βύρωνας Παπαδόπουλος ( πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Πυλαία ) υποστήριξαν σε δηλώσεις τους ότι το αποτέλεσμα μετρά αλλά και ότι υπάρχουν σημεία προς βελτίωση με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Ήταν ένα ντέρμπι. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας για μεγάλο διάστημα. Έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια, πρέπει να δούμε πως θα το διορθώσουμε. Τώρα έχουμε τη διακοπή, θα δουλέψουμε, θα δούμε τι κάνουμε λάθος, θα βελτιωθούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, πήραμε τους δύο βαθμούς και προχωράμε».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Η Πυλαία είναι μια στρωμένη ομάδα, στιβαρή ομάδα, το δείχνει, ένα αξιόμαχο σύνολο και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τους δυο πόντους και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως όταν χάσαμε για 7-8 λεπτά τη διαφορά που κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω είμαστε καλά και συνεχίζουμε».


No comments