Το ευχαριστήριο της ΟΧΕ για τον θρίαμβο της Χαλκίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ευχαριστήριο της ΟΧΕ για τον θρίαμβο της Χαλκίδας

 


Με ανακοίνωση της η ΟΧΕ ευχαριστεί τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην Εθνική μας ομάδα στη Χαλκίδα, όπως επίσης και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για το ματς με την Ολλανδία.

Επισημαίνει μάλιστα, χαρακτηριστικά, η ΟΧΕ : '' Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στα σωματεία που από το πρωί ταξίδευσαν έως τη Χαλκίδα και πήραν μέρος στο μεγάλο αναπτυξιακό τουρνουά και παρέμειναν για πολλές ώρες, αφιερώνοντας όλη την ημέρα τους στο κλειστό γυμναστήριο, περιμένοντας καρτερικά να υποστηρίξουν την Εθνική μας ομάδα.

Το «ευχαριστώ» φαντάζει λίγο για τους αθλητές και τους προπονητές μας για αυτή την καταπληκτική εμφάνιση και νίκη που μας χάρισαν, μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του αθλήματος. Έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η Εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα τους και μεγάλο τους όνειρο –όπως και δικό μας- είναι η Εθνική μας να βρεθεί μετά από χρόνια σε μία μεγάλη διοργάνωση ''.

Επιπλέον, η ΟΧΕ ευχαριστεί τον Δήμο Χαλκιδέων, τον Αθλητικό Οργανισμό της πόλης, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους χορηγούς της.

No comments