Διαμαρτυρία του Λεωνίδα για τη διαιτησία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτυρία του Λεωνίδα για τη διαιτησία


Με ανακοίνωση του ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων ( η φωτο μας εστάλη από τον αθηναϊκό σύλλογο ) διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του με την Ακαδημία των Σπορ στην Πάτρα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ( Σ.Σ. : αφαιρέθηκαν από την ανακοίνωση εκφράσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ποινικά κολάσιμες-με συνευθύνη και για το μέσο που τις φιλοξενεί- μένει η ουσία της θέσης του Λεωνίδα την οποία δημοσιοποιούμε έστω και αν δεν έχουμε σε επίσημο έγγραφο του συλλόγου, όπως θα πρέπει να ισχύει για όλες τις παρόμοιες αντιδράσεις από κάθε σωματείο ) :   

'' Το δίδυμο Αβράμης/Χρόνης δεν αρμόζει και δεν έχει θέση σε κανένα αγώνα του ελληνικού χάντμπολ. Είναι επιτακτική η ανάγκη τέτοια άτομα να δηλώνουν από μόνοι τους κώλυμα γιατί κάνουν κακό στο άθλημα.   

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε έναν αγώνα όπου δόθηκαν 13 δίλεπτα (σχεδόν ένα ημίχρονο) για τη μια ομάδα και 4 για τη γηπεδούχο.  

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε τα ίδια φάουλ στη μια μεριά να είναι επιθετικά και στην άλλη μεριά του γηπέδου να είναι δίλεπτα.

Κατανοούμε το να υπάρχει μια παραπάνω ανεκτικότητα στο γηπεδούχο (εξού και τα δημόσια συγχαρητήρια που δέχτηκαν από τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδος) αλλά θα μας συγχωρήσετε, όμως σήμερα είδαμε καταστάσεις που ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, όταν αντικρίσαμε να κατευθύνεται με απειλητικές διαθέσεις προς τον πάγκο της ομάδος μας, οπαδός της αντίπαλης ομάδας και οι διαιτητές απλά κοίταγαν αλλού. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε από την ΚΕΔ τι προβλέπουν οι κανονισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί προφανώς οι δύο εν λόγω κύριοι δεν ήξεραν. 

Θα θέλαμε να ακούσουμε από την ΚΕΔ πως αποφάσισε να προχωρήσει στον ορισμό των δυο συγκεκριμένων διαιτητών για αυτό το παιχνίδι χωρίς καν παρατηρητή. 

Πως είναι δυνατόν να ορίζεται συνέχεια αυτό το δίδυμο στη συγκεκριμένη γηπεδούχο ομάδα και να δηλώνουν όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές κώλυμα; 

Επιτέλους σεβαστείτε τον κόπο των ομάδων!  

Για όλα αυτά μπορούμε να επανέλθουμε με βίντεο με όλες τις φάσεις - και θα το κάνουμε - αλλά θα ήταν προτιμότερο αντί να διαβάσουμε ότι ο ΣΥΔΧΑ στηρίζει τους διαιτητές, να δούμε - επιτέλους - και μια τιμωρία για τέτοιες διαιτησίες και την υποβάθμιση των ομάδων από τους διαιτητές.  

Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να μιλάμε για καμία αναβάθμιση του αθλήματος όταν ορίζονται τέτοια άτομα, τα οποία είχαν ένα μόνο σκοπό. 

Ελπίζουμε, αυτό το δίδυμο διαιτητών να μην οριστεί ξανά σε αγώνα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. 

Υ.Γ. : Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους διαιτητές ότι υπάρχουν άνθρωποι που όταν κάθονται στον πάγκο, παράλληλα δουλεύουν και για αυτό υπάρχει η περίπτωση, εφόσον δεχτούν κλήση από την εργασία τους, να βγάλουν το κινητό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα για να το κλείσουν. Άλλωστε, κάθε αγώνα της ομάδας τον έχουμε σε βίντεο, δεν έχουμε ανάγκη να βιντεοσκοπούμε από τον πάγκο. 

Τα εξόφθαλμα λάθη όπως επίσης και η προκατάληψη φαίνονται και από την εξέδρα ''.


No comments