Τα '' Παιδιά από την Πάτρα '' έκαναν σύνθεση νίκης... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα '' Παιδιά από την Πάτρα '' έκαναν σύνθεση νίκης...

 


Νικηφόρο ξεκίνημα για τα '' Παιδιά από την Πάτρα '', την Ακαδημία των Σπορ που κατέβαλε εντός έδρας την Νέα Ιωνία με 30-24.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είπε στο greekhandball.com

'' Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Το ότι κάναμε μία νίκη δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη ιδιαίτερα στην άμυνα.Δουλεύουμε με νέα παιδιά μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου, υπομονή και επιμονή.  Νομίζω ότι καθώς ο χρόνος θα περνάει και θα έχουμε αγώνες η ομάδα θα διαμορφωθεί και θα αλλάξει προς το καλύτερο ''.

Μετά το 15΄ οι Πατρινοί έφεραν προοδευτικά το παιχνίδι στα μέτρα τους, δημιούργησαν και κράτησαν διαφορά 4 έως 6 τερμάτων και στο τέλος κατέκτησαν την νίκη, σε βάρος της Νέας Ιωνίας που δε σταμάτησε τις προσπάθειες, αλλά, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια δεν μπόρεσε να βρεί ηγετικές φυσιογνωμίες ως προς τον τρόπο αντίδρασης της και γνώρισε εντέλει την ήττα.

Δέκα παίκτες έβαλαν γκολ για την Νέα Ιωνία και όλοι σκόραραν 2 έως 3 φορές, σε μία απόλυτα ισορροπημένη, όμως όχι και αποτελεσματική, προσέγγιση της αθηναϊκής ομάδας στην επίτευξη τερμάτων.

Τα πεντάλεπτα : 0-1, 3-3, 6-4, 9-5, 11-6, 13-9 ( ημίχρονο ), 15-11, 19-12, 20-14, 23-19, 26-21, 30-24.

Διαιτητές : Αβράμης-Χρόνης 

Δίλεπτα : 7-5   Πέναλτυ  : 3/2, 0/0

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ :  Πάντος 2, Σαρίκας, Παναγιωταρόπουλος 1, Ανδριόπουλος, Χ.Παπαγιαννόπουλος 5, Ρουσσόπουλος 6, Γιαννακούρας, Θεοδωρογλάκης, Τόμοβιτς 1, Σμυρνιώτης, Γιαννόπουλος, Μπεκιάρης, Ευθυμίου, Βασιλείου 8, Κολλύρης 5, Μπόλιαρης 2.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Ξυχαλίδης, Μπένιας 2, Μάϊνας, Ε.Γκουλής, Γουναράς 2, Οικονόμου 2, Κρητικός 2, Πατσιάβας, Κούτσης 3, Παπαδόπουλος 3, Στεφάνι 2, Αντωνόπουλος 3, Τσάκουλης 2, Δανέζης, Α.Γκουλής, Χρυσολωράς 3.

No comments