Γ.Ζαραβίνας : '' Να κρατήσουμε όσα κερδίσαμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γ.Ζαραβίνας : '' Να κρατήσουμε όσα κερδίσαμε...''


Στο γήπεδο χάντμπολ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) πραγματοποιήθηκε  η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του ΕURO 2024.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Ζαραβίνας μιλώντας στο greekhandball.com υποστήριξε : 

'' Εχουμε τρείς νέες παρουσίες στην Εθνική Ανδρών, Ελευθεριάδη, Τόσκα και Μπαμπατζανίδη, παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Τους καλωσορίζουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τη διάθεση των παιδιών για την Εθνική ομάδα, τη συμπαράσταση του κόσμου, την πραγματικότητα που αφορά το γεγονός ότι όλα τα παιδιά έβαλαν προτεραιότητα να βοηθήσουν, με κάθε θυσία, την Εθνική και παράλληλα να μη ξεχνάμε ότι κρατήσαμε αήττητη την έδρα μας, στοιχείο αναμφίβολα σημαντικό. Σίγουρα, Κροατία και Ολλανδία είναι δύο μεγαθήρια, αλλά, είναι δεδομένο ότι αν η ομάδα μας θέλει να συμμετάσχει σε υψηλότερο επίπεδο στις διοργανώσεις, βάσει του συστήματος, θα πρέπει να κερδίσει μεγάλους αντιπάλους . Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, εκτός από την απουσία του Καραμπουρνιώτη λόγω ενός προσωπικού θέματος του, περιμένουμε τα παιδιά από το εξωτερικό, είμαστε καλά ''. 

Πιθανότατα την Πέμπτη θα παίξει η Εθνική δύο εικοσάλεπτα με τον Ολυμπιακό σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και θα ακολουθήσει την Παρασκευή ανάλογη διαδικασία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε δύο τριαντάλεπτα.


No comments