Βαλαβάνης : '' Γίναμε μάρτυρες σφυριγμάτων με ανόμοια λογική '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης : '' Γίναμε μάρτυρες σφυριγμάτων με ανόμοια λογική ''




Ο προπονητής της Δράμας 1986 Σάκης Βαλαβάνης είπε στο greekhandball.com  για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Δούκα : 

'' Ο αγώνας της ομάδας μου απέναντι στον Δούκα ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, ιδανικό για τους φιλάθλους του χάντμπολ, αλλά σίγουρα όχι για τους προπονητές των ομάδων. 

Καταφέραμε πολύ γρήγορα να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, όμως δυστυχώς συνεχόμενες λανθασμένες υποδείξεις των διαιτητών δεν μας επέτρεψαν να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε τη διαφορά που δικαιούμασταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν και η εικόνα της αντίπαλης ομάδας ήταν πολύ κακή. Έτσι ο Δούκας παρέμεινε κοντά στο σκορ, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Ακόμη όμως και στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς νικητές, αλλά για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες ως ομάδα, σφυριγμάτων με ανόμοια λογική.

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Δούκα ''. 

No comments