Θα ''μαγέψει'' ο Ορφέας την ισχυρή Πυλαία ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θα ''μαγέψει'' ο Ορφέας την ισχυρή Πυλαία ;

 


Πρεμιέρα σήμερα στο 42ο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με την αναμέτρηση ανάμεσα στη φιλόδοξη Πυλαία και τη νεοφώτιστη ομάδα του Ορφέα Σουρωτής ( 6 μ.μ., Μίκρα ).

Η Πυλαία όχι μόνο κράτησε το βασικό της κορμό (Κερλίδη, Ζηνωνίδου, Κουκμίση, Κωστοπούλου), χάνοντας μόνο την Καπρινιώτη (Τ/Φ), αλλά απέκτησε και τις διεθνείς Αργυροπούλου, Καραχαρίση από τον ΠΑΟΚ, τέσσερις ξένες και την Κύπρια τερματοφύλακα Τάκι.

Ο Ορφέας Σουρωτής, είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία με αμιγώς ελληνική σύνθεση. 

Η προπονήτρια Εύη Μπουντούλα είναι η «ψυχή» του τμήματος χάντμπολ, το οποίο ξεκίνησε από το μηδέν πριν 8 χρόνια.

Ως αθλήτρια αγωνίστηκε σε Άρη, ΓΕ Βέροιας, Νέα Ελβετία, ενώ είχε περάσει ως προπονήτρια από τα ηλικιακά της Νέας Ελβετίας, του Φαίακα Κέρκυρας, του ΠΑΟΚ και του Πανοράματος.

Δηλώσεις 

Κατερίνα Κουκμίση (διεθνής πλέι μέικερ Πυλαίας):

«Η ομάδα ανυπομονεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία έρχεται αντιμέτωπη με το νεανικό σύνολο του Ορφέα Σουρωτής.

Από μεριάς μας, θέλουμε να δείξουμε την σκληρή δουλειά της περιόδου της προετοιμασίας, συνδυάζοντας την, με μία νίκη. Πολύτιμος παράγοντας στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι η στήριξη του κόσμου, η οποία θα μας δώσει ώθηση για το παραπάνω βήμα».

Έβη Μπουντούλα (προπονήτρια Ορφέα):

«Στόχος μας είναι η παραμονή. Ξεκινάμε με όρεξη και διάθεση. Ξέρουμε τις δυσκολίες και πάνω απ’ όλα θέλουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα μας αποτελείται από κορίτσια των τμημάτων υποδομής και από φοιτήτριες που πέρασαν στη Θεσσαλονίκη και προέρχονται από Κοζάνη, Νάουσα και Ιωάννινα.

Όλη η χρονιά θα είναι μια γιορτή για το σύλλογο. Θέλουμε το χάντμπολ να ακουστεί στο Δήμο Θέρμης και να είναι η αφορμή να αναπτυχθεί περισσότερο στην περιοχή μας».

No comments