Η Νέα Ιωνία προχώρησε με σπουδαία νίκη επί της ενισχυμένης Αρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Νέα Ιωνία προχώρησε με σπουδαία νίκη επί της ενισχυμένης Αρτας


Η Νέα Ιωνία, με ατού τη συνοχή και την ομοιογένεια της, ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφθασε στην επιτυχία, εντός έδρας, σε βάρος της Αναγέννησης Αρτας με 21-15.

Το πρώτο ημίχρονο  έκλεισε με  σκορ 8-7 σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα την αμυντική λειτουργία τους ενώ η Νέα Ιωνία προηγήθηκε 14-11 στο 40΄ και 19-14 στο 55΄ φθάνοντας εντέλει στη νίκη, με την Μάγδα Κεπεσίδου να πιστώνεται σημαντικές αποκρούσεις και τις Μανιά και Στουγιαννίδου να σκοράρουν, συνολικά, 10 τέρματα, σχεδόν τα μισά της ομάδας τους.

Η Μάγδα Κεπεσίδου για ένα ακόμη ματς ήταν εκ των κορυφαίων, ενώ οι Μανιά και Στουγιαννίδου σκόραραν από 5 τέρματα.

Ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Σάσα Ζιβούλοβιτς μας είπε στο greekhandball.com

'' Δεν βρήκαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος, ίσως, επειδή το μυαλό μας είναι στα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν για εμάς το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στο δεύτερο ημίχρονο ζορισθήκαμε, βρήκαμε τα πατήματα μας και φθάσαμε στη νίκη. Η Αρτα είναι μία ομάδα με αρκετές ξένες και έμπειρες Ελληνίδες και σίγουρα θα είναι διαφορετική στο δεύτερο γύρο. Εχει πολλά νέα πρόσωπα και καινούριο στην ομάδα προπονητή και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη όσο περνά ο καιρός ''.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας έκανε ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης ενώ η ομάδα της Ηπείρου έπαιξε με 6 αθλήτριες και είχε βοήθεια από τις πολύπειρες Σκάρα, Μούρνου, Νούλα, Σαϊντοβα, Προκοπίδου, αλλά, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα σε μία συνάντηση όπου δεν είχε επαρκή αντίδραση στα τελευταία λεπτά.

Η Αρτα έχει καλό υλικό, αλλά, ακόμα δεν έχει μοντάρει την  ομάδα της, όπως είναι εύλογο και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ της.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 5-3, 6-4, 7-5, 8-7 (ημίχρονο), 10-10, 14-11, 15-12, 15-13, 19-14, 21-15

ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου 1, Μανιά 5, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 1, Κοτρώτσιου, Κρίνιτς 1, Παπουτσή, Μακρή, Φράγκου 1, Ν. Κεπεσίδου 3, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη 2, Χαριτίδη, Νταβίντοβιτς 3, Μυλωνά, Στουγιαννίδου 5.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σεϊρεκίδης): Κολλύρη, Δήμου, Ναντότσι, Σκάρα 1, Νούλα, Σπυριδοπούλου, Μούρνου 2, Σαίντοβα, Τσερέπη, Σουρχάν 4, Προκοπίδου 3, Χοφτούν 4, Σβετκόφσκα, Παπακοσμά, Μέτλεσκα 1.



Διαιτητές: Καρυδάκης- Γιακαλής, Κόκκινη: 37:10 Σβετκόφσκα (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 7-9, Πέναλτι: 1/1-3/4


No comments