Φθάνει η ώρα για το ιστορικό Σούπερ Καπ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φθάνει η ώρα για το ιστορικό Σούπερ Καπ !

 


Ιστορική ημέρα για το ελληνικό χάντμπολ η 10η Σεπτεμβρίου, καθώς αναβιώνει μετά από 23 χρόνια ο θεσμός του Σούπερ Καπ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός  και ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΣΧ Πυλαίας θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία της σεζόν 2022-2023 στο κλειστό της Ηλιούπολης στις 18:00 με μετάδοση από την ΕΡΤ.

Το μοναδικό Σούπερ Καπ στην ιστορία του αθλήματος διεξήχθη το 1999 ανάμεσα σε Ιωνικό ΝΦ και ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό του Πανελληνίου, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 26-20.

Την Παρασκευή 9/9 και ώρα 13:00 στο κλειστό της Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία εκπροσώπων από την ΟΧΕ, το ΠΙΚΠΑ Βούλας και τα δύο σωματεία. 

Ο τελικός του Σούπερ Καπ είναι αφιερωμένος στα 90 παιδιά που φιλοξενεί το ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Η ΟΧΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη, αποφάσισε να συνεργαστεί με το σύλλογο «οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας», ο οποίος θα εκδώσει εισιτήρια των 5 ευρώ που θα υπάρχουν στην είσοδο του κλειστού.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί σήμερα η δομή.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα σωματεία και τους συντελεστές του αθλήματος να δώσουν το παρόν στον αγώνα και να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση, στέλνοντας για ακόμη μία φορά ως άθλημα ένα ηχηρό μήνυμα  αλληλεγγύης. 

No comments