Το συγκλονιστικό ''αντίο'' του Διομήδη στη ''Λύκαινα'' του... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το συγκλονιστικό ''αντίο'' του Διομήδη στη ''Λύκαινα'' του...

 


Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. θα είναι το τελευταίο αντίο στη ''Λύκαινα'' του Διομήδη, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Άργος. 

Ο αποχαιρετισμός του Διομήδη είναι η απόλυτη αναγνώριση σε μία ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ :  

'' Λένε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φέρνουν ένα φως τόσο μεγάλο στον κόσμο που ακόμα και αφού φύγουν το φως παραμένει.

Ένας τέτοιος άνθρωπος ήσουν και εσύ Λενάκι μας και αυτή τη λάμψη τη νιώθουμε όλο και πιο έντονα κάθε δευτερόλεπτο που περνά από τη στιγμή που «έφυγες».

Επί σχεδόν 30 χρόνια σήκωνες τον δικό σου σταυρό, ανέβαινες τον δικό σου Γολγοθά, χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθείς, χωρίς ποτέ να γκρινιάξεις, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, πάντα με αξιοπρέπεια, με πάθος και αστείρευτη όρεξη και λαχτάρα για ζωή. Άλλοι στη θέση σου θα είχαν καταρρεύσει, εσύ όμως εκεί, αγωνίστρια, δεν σε φόβιζε τίποτα, δεν άφηνες τίποτα να σε καταβάλει, πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε, να μην τα παρατάμε ποτέ και να ζούμε την κάθε στιγμή.

Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα. Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα και ο μεγαλύτερος παίκτης της ιστορίας των Λύκων, και ας μην αγωνίστηκες ούτε ένα λεπτό…

Εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου φυσικά, γιατί εκτός αυτών ίδρωνες την φανέλα που με τόσο καμάρι φορούσες 24 ώρες το 24ώρο.

Έτρεχες για όλους και για όλα, αγόγγυστα και πρόθυμα, ήσουν πανταχού παρόν να επιλύεις κάθε ζήτημα.

Γενικός Γραμματέας, Γενικός Αρχηγός, μα πάνω από όλα ανιδιοτελής εργάτης του Διομήδη μας, τον υπηρέτησες από όλα τα πόστα με ήθος, ταπεινότητα, ακεραιότητα και μεγαλείο ψυχής.

Η ψυχή του Διομήδη όλα αυτά τα χρόνια, η πρώτη που θα έτρεχε σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου, σε κάθε εκδήλωση, είτε αγωνιστική είτε κοινωνική, η Λένα μας μπροστάρισσα.

Ασπίδα της Διοίκησης, μα ταυτόχρονα και φύλακας άγγελος των αθλητών, πάντα στο πλευρό τους, τους αγαπούσες σαν παιδιά σου, σαν αδελφούς, σαν φίλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε λάτρεψαν όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές που φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που σε αγάπησε όλο το ελληνικό χάντμπολ, η καλοσύνη, η αγάπη προς όλους, συμπαίκτες και αντιπάλους, η ευγένεια της ψυχής σου και το φωτεινό σου χαμόγελο θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στον καμβά του αθλήματος.

Λαμβάνουμε καταιγισμό μηνυμάτων από κάθε αθλητή, σωματείο, φίλαθλο, από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όλη η χαντμπολική Ελλάδα κλαίει σήμερα.

Έφυγες Λενάκι μας τόσο νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων, έλειπε μάλλον ένας Άγγελος με το χαμόγελο σου εκεί ψηλά και έπρεπε εμείς να σε στερηθούμε.

Θα μας λείψεις πολύ.

Θα μας λείψει η φωνή σου, η αγκαλιά σου, το χαμόγελο σου και αυτή η ενέργεια που γέμιζε τα αποδυτήρια και τα γραφεία του συλλόγου με χαρά και αισιοδοξία.

Οι Λύκοι πρέπει να μάθουν να πορεύονται πλέον χωρίς εσένα, χωρίς την παρουσία σου δίπλα τους κάθε στιγμή, χωρίς την αγκαλιά σου στις δύσκολες στιγμές και το ζεστό σου χαμόγελο στις επιτυχίες.

Θα πρέπει να μάθουν να μπαίνουν στο γήπεδο και να αντικρίζουν αριστερά μια κενή θέση. Κενή θέση ίσως για όσους δε σε ήξεραν. Γιατί για όλους εμάς που είχαμε την τιμή να σε γνωρίσουμε θα είσαι εκεί.

Θα σε φέρνουμε μέσα στις καρδιές μας κοντά στους αγαπημένους σου Λύκους. Θα κοιτάμε τη θέση σου σε κάθε γκολ, σε κάθε επιτυχία και θα σε βλέπουμε να χαμογελάς ευτυχισμένη.

Εκεί θα είσαι πάντα, μαζί μας.

Οι Λύκοι πλέον στον καθιερωμένο όρκο νίκης πριν τους αγώνες θα ρίχνουν και μια ματιά ψηλά...

Μην ξεχνάς να τους χαμογελάς να παίρνουν δύναμη.

Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια σου να αντέξουν την απώλεια σου, δεχθείτε με όλο τον σεβασμό μας τα ειλικρινή συλλυπητήρια ολόκληρης της οικογένειας του Διομήδη.

Η απώλεια σου είναι η μόνη πίκρα που έφερες στο Διομήδη μας.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ!

Συνέχισε να είσαι ο ήλιος που θα φωτίζει τους σβησμένους ήλιους των άλλων! ''.


No comments