'' Μαθημένοι στα δύσκολα....'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μαθημένοι στα δύσκολα....''

 



Για τη Νάουσα και το ματς με τον Ζαφειράκη ( Σάββατο 1/10, στις 16.00 ) αναχώρησε η αποστολή του Διομήδη Αργους.

Ο προπονητής των '' Λύκων '' Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος δεν έχει στη διάθεση του μόνο τον  Μπαλτατζή, είπε στο greekhandball.com :

'' Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να  συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και ασφαλώς είναι πολύ σημαντικοί οι εκτός έδρας βαθμοί. Η Νάουσα κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της μετά από δύο ήττες, θα είναι ανταγωνιστική και με κόσμο στο πλευρό της. αλλά, έχουμε μάθει σε παρόμοιες συνθήκες και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό και  τα θέλω μας ''.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Πελοποννήσου Μάρκο Τερλέτσκι, εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με τη ΧΑΝΘ με την εξαιρετική του εμφάνιση (17/33, 51% ποσοστό αποκρούσεων), δήλωσε:

'' Στο ματς με την ΧΑΝΘ μπήκαμε πολύ νωθροί και γι' αυτό κάναμε λάθη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με απόλυτη συγκέντρωση και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, με αποτέλεσμα να πιάσουμε υψηλή απόδοση στην άμυνα, που μας επέτρεψε να τρέξουμε και να βρούμε λύσεις στην επίθεση.

Με αφετηρία την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη ΧΑΝΘ ολοκληρώσαμε την προετοιμασία για το ματς με τον Ζαφειράκη Νάουσας. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τους 2 βαθμούς, ώστε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τους αγώνες πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής''.


No comments