Ξυπνούν μνήμες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξυπνούν μνήμες !

 


Επειτα από 11 χρόνια, τα Βριλήσσια δίνουν και πάλι εντός έδρας παιχνίδι για την Handball Premier, απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ., στην αναβίωση των θρυλικών αναμετρήσεων τους ( Σάββατο 24/9, 3 μ.μ. ).

Τη σεζόν 2010-2011 , τα Βριλήσσια πήραν το Κύπελλο και κατέλαβαν την 6η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο, στη συνέχεια αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους ενώ την ίδια περίοδο, ο Ιωνικός Ν.Φ. πήρε την 7η θέση και υποβιβάσθηκε.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα.

Η φωτο είναι από τη σεζόν 1996-1997 με Πόρουμπ και Αϊβαλιώτη.

Στην ΟΧΕ δήλωσαν εκ μέρους των δύο ομάδων, Πέρρος και Δεληχρήστος : 

Γιώργος Πέρρος (αρχηγός Βριλησσίων): «Είναι ένα ιστορικό εντός έδρας παιχνίδι για εμάς στη μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, που το περιμένω αμφίρροπο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και έκαναν πολλές μεταγραφές, αλλά θα χρειαστούν χρόνο για να βρουν την ταυτότητα τους.

Προβλέπω φέτος να γίνονται αρκετές εκπλήξεις. Η εικόνα μας στο ματς με τη Δράμα ήταν πολύ ενθαρρυντική, έχουμε ποιοτικό ρόστερ με νέα παιδιά που έχουν δίψα και έμπειρους που ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν».

Θοδωρής Δεληχρήστος (πλέι μέικερ Ιωνικού): «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και ένα κακό αποτέλεσμα στο παιχνίδι εναντίον του Διομήδη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα Βριλήσσια σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Οφείλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να παρουσιαστούμε σοβαροί ώστε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης».

Live Streaming: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YAsTZbpjogY&list=PLg8-roFuUkYh9rr9ZAcfkdaYnswkqY4KI&fbclid=IwAR3qGBVUXYxqJ03TGuRgrvi7wQz5KOo5a2Y9X450xPtL57IDwsXxgs2EhwE



No comments