Αλβανός στο greekhandball.com : '' Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος και την ένταση των παιδιών '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός στο greekhandball.com : '' Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος και την ένταση των παιδιών ''


Συνέχεια φιλικών αγώνων για την ΑΕΚ, που έπαιξε με τον Δούκα στο ΟΑΚΑ μετά την επιστροφή της από την Βόρεια Μακεδονία και το τουρνουά της Στρούγκα.

Η Ενωση δεν είχε στο ματς εκτός από τους Λέμος, Κοτσιώνη και τους Ζίβκοβιτς, Γιούκιτς, Μόγια, Νικολαϊδη που κρίθηκε προτιμότερο να αναπαυθούν καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ωστόσο μετά από 2 ημέρες θα έχουν μπεί και οι 4 στις προπονήσεις.

Σκορ δεν κρατήθηκε, ωστόσο οι δύο ομάδες έπαιξαν για διάστημα μεγαλύτερο από 70 λεπτά, με σειρά πειραματισμών σε πρόσωπα και σχήματα και άφησαν καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός  ερωτηθείς από το greekhandball.com , είπε :

'' Εχουμε δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη και προφανώς μετά το τουρνουά στη Στρούγκα, τα πόδια των παικτών είναι βαριά, ωστόσο, για την περίοδο όπου  βρισκόμαστε είμαστε πολύ καλά, καλύτερα και από ότι περιμέναμε. Προετοιμαζόμαστε συνεχώς ώστε να παρουσιασθούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Στη Στρούγκα βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, παρά τις απουσίες που είχαμε και εξαιτίας των οποίων αναγκασθήκαμε να κάνουμε αλλαγές και να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις. Στο τουρνουά πήραν όλοι χρόνο, είδα ότι βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος, την ένταση και την αγωνιστικότητα των παιδιών ''. 


No comments