Ακαδημαϊκό ξεκίνημα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακαδημαϊκό ξεκίνημα !

 


Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού σταδίου θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους οι ομάδες χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα τις ξαναβρεί πάλι στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Και τα δύο πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου  και οι ομάδες της Ακαδημίας θα συμμετέχουν στους ενιαίους ομίλους της Νοτίου Ελλάδος, με αντιπάλους ομάδες του κέντρου, του Λουτρακίου, του Ναυπλίου και της Κρήτης.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος παραμένει προπονητής της ανδρικής ομάδας με εφόρους τον Αλέκο Μεντζελόπουλο και τον Δημήτρη Ευθυμίου ενώ στη γυναικεία ομάδα η Βάσω Βουκελάτου σε συνεργασία με την Ελένη Κονταξή και τον Άκη Λιβέρη, με έφορο τον Τάκη Στεμιτσιώτη θα έχουν την εποπτεία λειτουργίας του γυναικείου τμήματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου της Ακαδημίας των Σπορ εύχεται σε αθλητές και προπονητές '' καλή αρχή και να μπορέσουν να εκπληρώσουν μέχρι τέλος την δύσκολη φετινή αγωνιστική χρονιά που αναμένεται να συναντήσουν οι σύλλογοι, λόγω της ακρίβειας και των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις της χώρας μας γενικότερα ''.

Οι μοναδικές ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας  ανδρών και  γυναικών χάντμπολ,  που εκπροσωπούν την ευρύτερη περιοχή της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας, είναι αυτές της Ακαδημίας των Σπορ, όπως επισημαίνουν με νόημα οι ιθύνοντες της.... 

No comments