Ρολάρει ο Ολυμπιακός, νίκη και με τον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρολάρει ο Ολυμπιακός, νίκη και με τον Διομήδη

 


Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που κέρδισε τον Διομήδη με 34-20  στο προπονητήριο του ΣΕΦ, με καλή εμφάνιση και δοκιμές από τον  Γιώργο Καρασαββίδη, που θα δεί την ομάδα του να αντιμετωπίζει την Τρίτη στις 21.00, εκτός έδρας, τον Δούκα.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 16-11, με πρωταγωνιστές τους Γκράτσαν, Νιόκας, Βέμπερ, Οστρούτσκο, Παπαβασίλη ενώ στην επανάληψη οι Πειραιώτες κυριάρχησαν και προηγήθηκαν 23-12 στο 50.20'' αλλά και με 33-19 στη συνέχεια ενώ πήγαν και σε διαφορά 15 γκολ, με το 34-19 στο 58΄.

Γιώργος Καρασαββίδης: «Τα πράγματα πάνε όπως θέλουμε. Είναι σημαντικό, ότι τα παιδιά αρχίζουν και διασκεδάζουν με τα παιχνίδια, γιατί αρχίζει και φεύγει η πολλή κούραση. Τα παιδιά περνάνε καλά στο ματς και αυτό είναι το Νο.1 για εμάς, ξεκινάμε από αυτό. Η ομάδα αρχίζει να δένει, να έχει καλή χημεία, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Πρέπει να στηριχτούμε σε αυτό. Προετοιμαζόμαστε για τα επίσημα παιχνίδια, τα οποία δύο πρώτα είναι ένα τίτλος και ένα ντέρμπι! Όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια, Ολυμπιακός-Πυλαία και το επόμενο με την ΑΕΚ».

Βασίλης Λιόλιος: «Νομίζω, έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε κάνει το τρία στα τρία. Συνεχίζουμε, με χαμηλά το κεφάλι, με δουλειά, με αρκετά φιλικά ακόμα. Στις 10/9 παίζουμε Super Cup με την Πυλαία, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και έπειτα, θα στρέψουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».



No comments