'' Πρώτη '' και για τον Ζαφειράκη στη Νάουσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρώτη '' και για τον Ζαφειράκη στη Νάουσα

 






Στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Νάουσας  ξεκίνησε η προετοιμασία του Ζαφειράκη ενώ  προηγήθηκε της πρώτης  προπόνησης, στα γραφεία του συλλόγου, η παρουσίαση των στόχων και του πλάνου της προετοιμασίας από τον προπονητή της ομάδας Κώστα Δεληγιάννη.

Στο γήπεδο το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Υγείας του Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας  κ. Βασίλης Τζουβάρας ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ενημέρωσε τους αθλητές και τη διοίκηση του Ζαφειράκη για την πορεία των έργων στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, που αναμένεται να είναι έτοιμο για τους αγώνες της ομάδας στην Handball Premier. 

Στο κλειστό γήπεδο της πόλης  εκτελούνται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου προχωρά σε παρεμβάσεις ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων.

Εξάλλου, μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο προπονητής του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης, με τον βοηθό του Φώτη Παπουτσή (ο οποίος είναι και προπονητής των ακαδημιών του Ζαφειράκη) οι οποίοι όπως και πέρσι θα αναλάβουν την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ζαφειράκη ο Φώτης Παπουτσής δήλωσε: 

"Άλλη μια χρονιά στο σπίτι μου… Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκομαι στο πλευρό του Κώστα Δεληγιάννη που τα τελευταία χρόνια έχουμε άψογη συνεργασία, όπως επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα της πόλης μας θα αγωνίζεται για ακόμη μια χρονιά στην ανώτατη κατηγορία της Ελλάδος. Αυτό και μόνο είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τα παιδιά των ακαδημιών μας για τα επόμενα χρόνια αλλά και πολύ μεγάλη διάκριση για την πόλη μας καθώς είναι η μοναδική ομάδα σε επίπεδο νομού που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για ακόμη μια χρονιά και να κάνουμε περήφανους όλους όσους μας πιστεύουν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια… Εύχομαι μια  υγιή χρονιά χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες και βήμα βήμα να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα της πόλης μας…''.

No comments