Ευτυχώς που υπάρχει Προσοτσάνη στο ελληνικό χάντμπολ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευτυχώς που υπάρχει Προσοτσάνη στο ελληνικό χάντμπολ...

 


Με την μεταγραφή του διεθνή  με τα χρώματα της Εθνικής Εφήβων τερματοφύλακα Χριστόδουλου Βασιλείου ολοκληρώθηκε το ρόστερ της Δράμας 86 το οποίο απαρτίζεται από 23 παίκτες. 

Ο Προσοτσανιώτης Βασιλείου θα ανήκει στους Δραμινούς τα επόμενα δύο χρόνια και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο στην θέση του. Η Δράμα ευχαριστεί τον ΑΟ Προσοτσάνης για την συνέχιση της συνεργασίας η οποία είναι διαχρονική. Ο διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε για την μεταγραφή του :

 '' Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ και έζησα πολύ όμορφες στιγμές τον ΑΟ Προσοτσάνης. Ηταν ένα πραγματικό σχολείο για μένα και ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου Πέτρο Δρανόβαλη και Ηλία Καλαϊτζίδη και τους συμπαίχτες μου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στην ομάδα της Δράμας μιας πολύ μεγάλης ομάδας με μεγάλο όραμα, βλέψεις και πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Από την πλευρά μου θέλω να μπορέσω να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ ''.

Σημειώνεται ότι σε αγόρια και κορίτσια η Προσοτσάνη παράγει συνέχεια παιδιά με ταλέντο.

Η αναλογία πληθυσμού προς αθλητές, την καθιστά μοναδική περίπτωση.

Μπράβο στους ανθρώπους της...



1 comment

Anonymous said...

κοντά στα 20 χρόνια άοκνοι εργάτες ο Πέτρος κι ο Γιώργος προσφέρουν στην νεολαία της Προσοτσανης υγιείς δρόμους εξέλιξης και στο Ελληνικο χαντμπωλ δεκάδες αθλήτριες και αθλητές υψηλων ταχυτήτων . Δεν ξεχναω ότι αυτό που πρωτοείδα από τον Λίνο Τσερβαρ σε επίπεδο CL την επίθεση 7-6 το 2005-2006 στην Ελλάδα το εφάρμοσαν συστηματικά σε πανελλήνιο κορασίδων ο Γιώργος και ο Πέτρος κάπου στο 2010 . Όσες αναποδιές και δυσκολίες βρεθηκαν στον δρόμο τους ειχαν τρόπο να τις ξεπερνούν , συγχαρητήρια .