Νέα αρχή για τον Ιωνικό Ν.Φ. και για τον Δ.Μελετάκο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέα αρχή για τον Ιωνικό Ν.Φ. και για τον Δ.Μελετάκο



Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Αυγούστου την προετοιμασία του για την νέα σεζόν και πλέον μετά τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις συνεργασίας, έφθασε η ώρα για την επίσημη γνωστοποίηση των μεταγραφών της ιστορικής ομάδας που επισημοποίησε την προσθήκη του Δημήτρη Μελετάκου, του πλέϊ μέϊκερ που μετακινήθηκε από τον Αρη Νίκαιας δηλώνοντας : 

'' Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ιωνικό.  Το καλό κλίμα, οι στόχοι της ομάδας και η μελετημένη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο με έκαναν να απαντήσω θετικά. Έχω μεγάλο κίνητρο και διάθεση για δουλειά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα την νέα σεζόν ''.


Στο πλευρό του προπονητή του Ιωνικού Ν.Φ. Γιάννη Αρβανίτη είναι ο  Γιώργος Καρανικολόπουλος και ο γυμναστής Γιώργος Γεωργιάδης.

Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν 7 παίκτες, οι Καραμασιώτης, Βλαχόπουλος, Λιόλιος, Χάλαρης, Λόλας, Σιάτρας, Μάϊνας ενώ μετακινήθηκαν στον Ιωνικό Ν.Φ. οι Κουκουλάς-Δεληχρήστος από τον Ολυμπιακό, Μελετάκος-Ταουσάνης από τον Αρη Νίκαιας, Βασιλείου από την ΑΕΚ, Τρούλος από την Σαλαμίνα, Ελοζιεάουα από τον Φοίβο Συκεών και Τοκατζόγλου από το Κιλκίς.



No comments