'' Κάνουμε νέα αρχή και έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Κάνουμε νέα αρχή και έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε ! ''

Ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία της ΑΕΚ στο τουρνουά της Στρούγκα ( το οποίο ξεκινά την Τρίτη ) δίνει ο Τύπος της Βόρειας Μακεδονίας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση, το 2019.

Σε δηλώσεις τους που φιλοξενήθηκαν σε ιστότοπο της γειτονικής χώρας, ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός και ο αρχηγός της Ενωσης Παναγιώτης Νικολαϊδης, επεσήμαναν ότι έχουν ωραίες αναμνήσεις από το τουρνουά της Στρούγκα, αλλά και υψηλές προσδοκίες από την εφετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Αλβανού είναι χαρακτηριστικές :

'' Περιμένουμε δυνατά τεστ απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς, θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε με όλους τους διαθέσιμους παίκτες μας σε μία διοργάνωση από την οποία έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις, όταν κατακτήσαμε το 48ο τουρνουά της Στρούγκα. Με μεγάλη ευχαρίστηση δεχθήκαμε την πρόσκληση για τη συμμετοχή μας και περιμένουμε με αγωνία να έλθουμε στην Στρούγκα, για να συναντήσουμε τους φίλους μας και να παίξουμε σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη. Θα αγωνισθούν στη Στρούγκα στον ίδιο Ομιλο με εμάς πολύ δυνατές ομάδες, όπως η Γιούροφαρμ και η  Τατράν αλλά και η Στρούγκα που θα θέλει να τα πάει καλά μπροστά στο κοινό της. Οπως και εμείς έτσι και η Γιούροφαρμ και η Τατράν έχουν πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ τους και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εικόνα στο γήπεδο. Στο 50ο τουρνουά παίρνουν μέρος 8 πραγματικά δυνατές ομάδες. Δεν θα μπορούσα να δώσω φαβορί για το τρόπαιο, αλλά, θεωρώ ότι οι ομάδες που μπήκαν πιο νωρίς στην προετοιμασία έχουν ένα μικρό προβάδισμα ώστε να πάρουν την πρώτη θέση. Εμείς στην ΑΕΚ κάνουμε μία νέα αρχή μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν.Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και στοχεύουμε να κερδίσουμε όλες τις ελληνικές διοργανώσεις και να υποστηρίξουμε τις πιθανότητες μας σε αυτή τη σεζόν στο EHF Cup. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε την ποιότητα ώστε να τα καταφέρουμε και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να το πετύχουμε ''.  

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης τόνισε :

'' Αποτελεί πάντα μία μεγάλη πρόκληση αυτό το τουρνουά για τις ομάδες που συμμετέχουν. Είμαστε μία νέα ομάδα και τα ματς στη Στρούγκα θα μας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Στην πρώτη συμμετοχή της στη Στρούγκα, το 2019, πήραμε την πρώτη θέση. Είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη και ανυπομονούμε να παίξουμε ακόμα μία φορά σε αυτό το μεγάλο γεγονός του χάντμπολ. Περιμένουμε με ενθουσιασμό τα ματς με την Γιούροφαρμ και την Τατράν, αλλά και αυτό επίσης με την Στρούγκα. Θα είναι ένας πραγματικά δύσκολος Ομιλος και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν πραγματικά μεγάλους αγώνες. Θα είναι όντως μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Είναι δύσκολο να κάνω προγνωστικά για το φαβορί, καθώς οι περισσότερες από τις ομάδες έχουν πολλούς νέους παίκτες. Αναφορικά με τους στόχους μας, η ΑΕΚ έχει πάντα τον στόχο να κατακτά όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και αυτό ισχύει και για τη νέα σεζόν. Επιπροσθέτως, με την επιστροφή μας στο EHF Cup επιδιώκουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά. Η νέα ομάδα μας, έχει πραγματικά καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την δουλειά ''.

Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Διομήδη που είχε προγραμματισθεί να γίνει απόψε στην αίθουσα '' Κασιμάτης '' του ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε.


No comments