'' Αφύπνιση '' της Αρτας που μιλά για 8 μεταγραφές, Ελληνίδων και ξένων ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Αφύπνιση '' της Αρτας που μιλά για 8 μεταγραφές, Ελληνίδων και ξένων !


Η πρόκληση της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως και η δεδομένη επιθυμία της ηγεσίας της Αναγέννησης Αρτας προκειμένου να ισχυροποιήσει την ιστορική δύναμη του ελληνικού χάντμπολ γυναικών, φέρνουν μεταγραφές στην ομάδα της Ηπείρου, όπως μαθαίνει το greekhandball.com.

Δύο 22χρονες αθλήτριες της Πυλαίας, αφήνουν την Θεσσαλονίκη για την Αρτα όπου φιλοδοξούν να έχουν ουσιαστική παρουσία και προσφορά.

Η πλέϊ μέϊκερ Τσερέπη και η εξτρέμ Πετρίδου πληροφορούμαστε ότι έχουν συμφωνήσει να πάνε στην Αρτα, όπου θα μπορούσαν να βρούν την γκολκίπερ Κολλύρη από την Νέα Ιωνία, καθώς, μοιραία θα μετακινηθεί στην Ηπειρο ώστε να σπουδάσει στα Γιάννινα.

Ο υποβιβασμός του Εθνικού Κοζάνης και η σύνδεση της ως φοιτήτριας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στέλνει την 20χρονη ίντερ Μαρία Γκιάτα στην Αρτα, καθώς, είναι επιθυμία της να μείνει στη μεγαλύτερη κατηγορία, όπου άλλωστε άφησε υποσχέσεις με ελπιδοφόρες εμφανίσεις.

Ωστόσο, η Αρτα δεν περιορίζεται σε αυτές τις κινήσεις, για τις οποίες πάντως δεν υπάρχει ο παραμικρός σχολιασμός από εκπροσώπους και στελέχη του συλλόγου που παραπέμπουν σε μεταγένεστερο χρονικό διάστημα, για '' επίσημες ανακοινώσεις ''.

Παράλληλα, η Αρτα είναι σε επαφές με 4 ξένες αθλήτριες όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Αρτα κουβεντιάζει για 3 Ουκρανές αθλήτριες ενώ φαίνεται ότι η 4η ξένη της ομάδας θα είναι από την Βόρεια Μακεδονία.


No comments